Marković: Ovo je lično, ne mogu iz Liverpula sa mnom kako oni hoće!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.04.18. | 12:08

"Ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno... Valjda je i normalno da shvatite lično", rekao je Marković posle meča sa Genkom

Kada neko postigne gol posle godinu dana očekivali biste da bude srećan i zadovoljan. Ipak, utisak je vrlo jasan - Marković posle pogotka Genku nije delio te emocije. Zapravo, bio je ozlojeđen, najviše na ljude iz Liverpula. U danu kada je objavljeno da Anderleht neće otkupiti njegov ugovor od Redsa, Marković je dao prvi pogodak za Anderleht, a posle meča je Aleksandru Stojanoviću, novinaru RTS-a, govorio o svemu.

Reklo bi se, vrlo iskreno. Bez dlake na jeziku.

Izabrane vesti

Gol posle tačno godinu dana?
"Imao sam taj težak period u Liverpulu. Ne mogu da zahvalim nikome na ovome. Ovo je moj gol. Idem dalje", bio je prvi komentar Markovića za RTS.

Koliko ti znači gol?
"Ne znači mi mnogo. Znači da pokažem da sam isti igrač kao što sam i bio. Da pokažem i ljudima u Liverpulu da ne mogu sa mnom kako oni hoće".

Shvatio si ovo lično?
"Pa jeste, ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno... Valjda je i normalno da shvatite lično".
 
Da li to sad govoriš pod utiskom? Možda kad se glava ohladi bude drugačije?
"Ne govorim ovo pod utiskom. Mesecima razmišljam o tome. To je moj stav".

Povreda, da li ćeš je sanirati do kraja sezone?
"Potrudiću se, nadam se da ću uspeti".

Bolna grimasa na licu?
"Zato što sam malo povređen, igrao sam pod lekovima. Stvarno sam hteo da dobijemo, nismo uspeli. Idemo dalje, nema druge. Borio sam se. Dao svoj maksimum", zaključio je Marković.

Lazar ima ugovor sa Liverpulom do 30. juna 2019. godine, a u Anderlehtu će biti do 30. juna ove godine. Ipak, uprkos solidnim partijama u Kraljevskom klubu, teško je očekivati da će Belgijanci moći da otkupe ugovor Markovića

Zacepili su cenu Englezi i tu je očigledno kraj priče. A nezadovoljstvo Markovića ostaje i nastavlja da tinja...

Foto: Star sport


tagovi

Lazar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara