""
""

Martinovićev prvi trening u Partizanu: Došao sam u najbolji klub na Balkanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.13. | 12:03

Zadnji vezni čačanskog Borca ostaće nekoliko dana na probi među crno-belima, kaže da o dolasku na Pohorje nije razgovarao sa Albertom Nađom

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta u Sloveniji

Počelo je dokazivanje za Dušana Martinovića (25). Zadnji vezni čačanskog Borca sinoć je stigao u Partizanov kamp na Pohorju, a jutros odradio prvi trening u crno-beloj opremi. Planirano je da do kraja priprema u Sloveniji ostane z taboru srpskog prvaka i ako zadovolji kriterijume stručnog štaba potpisaće ugovor sa klubom iz Humske.
Došao sam na probu i pokušaću da se nametnem Rašoviću. Verujem da će sve biti u redu, da ću po okončanju priprema potpisati ugovor“, rekao je posle treninga Dušan Martinović.

Izabrane vesti

On je karijeru počeo u Mačvi iz Bogatića, da bi posle epizoda u OFK Beogradu i Kolubari prešao u Napredak, a poslednje tri i po godine proveo u Borcu.
Verujem u sebe i svoje kvalitete, nadam se da će to biti dovoljno da ostanem među crno-belima. Stigao sam u najbolji klub na Balkanu, momci su me fenomenalno primili. Osim doga, došao sam na Vidovdan, trebalo bi sve da bude onako kako očekujem“.

Činjenica je da Partizan traži zadnjeg veznog i da se Dušan najbolje snalazi na toj poziciji, ali je pomalo iznenađujuće kako je stigao na Pohorje.
Samo su me iz kluba obavestili da krećem na pripreme, nisam pričao sa sportski direktorom Partzana, Albertom Nađom. Poznajem braću Šćepoviće, sa Kneževićem sam igrao u Borcu, a Ninković je, poput mene, iz Bogatića. Obećao je Džigi da će mi ’čuvati leđa’ i ja mu verujem“, uz osmeh je završio Dušan Martinović, koji je protiv Partizana 2010. doživeo tešku povredu, da bi u susretu sa istim protivnikom minule jeseni bio strelac za Borac, u senzacionalnoj eliminaciji Parnog valjka iz Kupa Srbije.

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde možete pratiti na našem specijalu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Borac ČačakDušan MartinovićFK Partizanpripreme 2013Prva liga SrbijeSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara