Komentari na vest

Mbape mora da nauči da se ponaša, da bude skromniji... U Mecu nije postojao na terenu

L

Lazio

pre preko 2 godine

Gotivan je bio ali je postao debil. Smesan je, klinac, glup ocigledno cim misli da je najbolji na svetu. Klasican Baloteli, za par godina ce da igra za Kineze.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Cuj Haland za repku nista a na zadnjoj tekmi dao 3 komada. Norvezani pobedili Napusti komentare druze...
W

WanBi

pre preko 2 godine

Dao je na poslednjoj utakmici tri gola,ali se zato nije video na mnogo prethodnih.Ne mozes govoriti nesto nakon jedne dobre utakmice
J

Jag

pre preko 2 godine

Anri je imao bolji sut i centarsut slabijom nogom nego sto Mbape ima sa jacom
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Udarile ga pare u glavu, na pocetku je bio simpatican i bas mu se igrao Fudbal.Od kako je otisao iz Monaca skroz se promenio... Toliko se duva ima neki antipaticna pogled. Da su Francuzi jaki ko Zemlja to nema sta, ali to duvanje ih je kostalo Evropsko Prvenstva. Pogba, Griezman, Mbappe, Rabiot Kounde i td
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Najgore od svega je sto nasi mladi fudbaleri “pokupe” sve lose od fudbalskih zvezda… Mesi ne igra odbranu, Nejmar igra Sony i poker, Mbape igra za sebe hoce u Real, Ronaldo baca traku… i sve lose se odmah “lepi”
F

Fc Parizer

pre preko 2 godine

Fc Parizer
L

Lmao88

pre preko 2 godine

Čovek vam samo pokazuje da mu puca ona stvar za parizom i da ćete se pokajati što ga niste pustili da ide za 200 miliona
D

Damir92

pre preko 2 godine

Ocigledno je da mu se ne igra vise za Pariz ne znam sto ga Arapi nisu pustili za 200miliona. Em remeti svlacionicu tako em su mogli da dovedu vrsnog napadaca za te pare. Ovako ce igrati na pola gasa do kraja godine a tesko da ce pariz moci da mu nadje zamenu tesko je poverovati da ce smeti jos novca da ulazu. Da su pametni malo veci klubovi tipa Bajern Real Liverpul da bojkotuju uefine takmicenje dok ne bude sve transparentno u uefa i da se pokaze kako je moguce da Psg ne krsi ffp a npr krsio ga je Siti koji najmanje troduplo vise zaradi novca u jednoj godini od pariza.
M

Mitt

pre preko 2 godine

U padu je forme. Ajde da kazemo ne igra mu se u Parizu, hoce da ide. Ali on se na evropskom vidio nije. Prije 3 godine igrao je sa mnogo vise zara i protivnici su teze citali njegovu igru.
B

BoTKo

pre preko 2 godine

Kad se pojavio bio je bas simpaticno dijete i vidjelo se da ce da bude zvijer!!!! Medjutim postaje opasno antipatican zbog ponasanja i mislim da je Haland trenutno bolji igrac za ulaganje.
K

Konj

pre preko 2 godine

Mozda samo tako deluje. I Haland je kompleksas. Satro gladan golova, a u Nemackoj daje 2-3 po utakmici... U reprezentaciji nista. Sta mislis, na sta ce njegovo ponasanje da lici kad u jacoj ligi bude davao gol na svakoj trecoj?
G

Godzila

pre preko 2 godine

@Konj - Pa gladan je golova ako daje 2-3 po utakmici, ne znam koliko treba da daje da bi ti bio zadovoljan. U reprezentaciji na 15 utakmica dao 12 golova, tako da Haland je zver.
L

Lazio

pre preko 2 godine

Porede Halanda koji igra za Norvesku i Mbappea koji igra za Francusku. Budale.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Ovaj mbappe ne moze da stigne Wiltorda,a kamoli Anrija,Trezegea,Zidana,Zirua....Ziru skoro najbolji strelac Francuza svih vremena,a mbappe to moze da bude,jedino kad bude otisao na spavanje.
G

Godzila

pre preko 2 godine

Anri 51 gol, najbolji strelac Francuske. Mbape 16 golova i još može da igra 12-13 godina. Da daje po 3 gola godišnje pretećiće Anrija. Tako da lupaš bezveze.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Najprecenjeniji igrac sveta. Daleko od toga da nije medju najboljima, u ovom vremenu mrsavog kvaliteta. Ali da je neko cudo od igraca, nije. Porede ga sa Anrijem, a jedino sto im je zajednicko je brzina i osecaj za gol. I u ta dva segmenta je i Mbape impresivan. Ali sta je sa ostalim pa taj Anri je imao skoro 190cm, davao golove glavom, dodavao kao desetka, pregled igre nerealan, imao centarsut u trepavicu, iz slobodnjaka skidao paucinu, sa distance dao najmanje 50 golova. Ta kompletnost ne moze da se poredi sa Mbapeom, barem ne jos uvek.
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Procice on kao Pogba sto je i sto prolazi...Bio Pogba u najavi da bude najbolji igrac na svetu kao ovaj prepotentni Idijanac sto je...Da je brz i eksplozivan jeste, jer je mlad ali madzionicar nije a i nije neki eksegutor i golgeter koji ima bas uspesnu realizaciju...Kad se setim Zidana, Anrija muka me uhvati kad pocnu ovakvi da se velicaju...Pa i Benzema se moze svrstati medju spomenute...Trezege sam sebi stvarao sanse i bio skoro stoprocentno precizan u realizaciji...Ovaj u velikim mecevima protrci i onda promasi zicer sa tri metra...Egocentrik kao i Nejmar i kako je krenulo ko zna kad ce uzeti ligu sampiona..Odvratni su totalno...
I

Igor78

pre preko 2 godine

Pridružujem se mišjenju. Prepotentan i nadobudan da to nije normalno, ne razumem, totalno odsustvo obrazovanja i vaspitanja
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Trezege dam sebi stvarao sanse??? Čoveče, on bez asistencije ne bi dao gol hiljadu godina. Čovek bio u svadji sa loptom. Tehnika nula, dribling nula. Jedini koji bio svetski poznat igrač a manje znao lopte od Trezegea je Dejan Stanković.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Aj neka izadje iz lige 1 i nek ode u premijer ligu.Ima da se pogubio,kao sad messi u ligi 1.Messi ne moze da se sastavi i odmah baca krivicu na trenera.
4

45678j

pre preko 2 godine

Mesi je bio bolji od Nejmara i Mbapea tako da ne vidim razlog zasto je trener bas njega menjao. Trener i jeste jednim delom kriv.
J

Ja ba

pre preko 2 godine

45678j Čovjek je htjeo da ga odmori, kad su već dobijali utakmicu. Nema razloga da se umara, a i boljelo ga je koljeno, zbog čega je i odsustvovao sa utakmice sa Metc-om.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Video čovek od Nejmara i Mesija. Zašto trčati dok ostali šetaju. Inače lik mi nije simpatičan samo pišem realno. Nejmar šeta godinama što on da trči.
j

jjjjh

pre preko 2 godine

Ja bi pre rekao da je vidio od Ronalda jer mu je Ronaldo idol. Bas mi je drago sto je otisao iz Juventusa. Muka mi je bila od njega da ga gledam kako se laganim korakom vraca iz dubokog ofsajda dok se njegovi sugiraci lome i pokusavaju oduzeti loptu. Takav je sad i Mbape.
k

kekekeke

pre preko 2 godine

iskreno gotivim mbappea , ali promenio se on puno zadnjih godinu dana, bas je umislio da je najjaci na svetu, nije daleko od toga ali mislim da ima malo boljih i iskusnijih igraca od njega.
A

Azex

pre preko 2 godine

Delovaće verovatno smešno, i možda se mnogi neće složiti, ali Mbapeov odlazak u Real možda nije najbolji potez za Real. Mbape je u svojoj glavi već dugo najbolji igrač na svetu, iako je igrama daleko od toga. Kada bude zvanično postao prva zvezda tima mislim da će real izgubiti i Vinisijusa i Asensia i sve dobre igrače koji u ovakvom Realu pod odličnim trenerom mogu da pokažu svu snagu.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Po meni je Mbape najprecenjeniji igrac na svetu.Sta je on tolko pokazao u karijeri?Titule sa Psg-om?Svetska titula sa tada prejakom Francuskom?Na velikimmecevima ga nema,u poslednje vreme ne daje golove ni ekipama kakve su Mec,Rems ili Brest.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

@Mrkalo On je bio sjajan na SP i u Monaku. Zaista se vidi da je klasa, ali ocigledno nisu svi kao Ronaldo i Mesi da svaki dan se odricu i daju sve od sebe. On ako ode u Real, mislim da ce Real pogresiti. Bolje sacuvati 200 miliona, jer se Vinisijus razigrao, a generalno imaju jak tim, samo im je trebao trener kao Anceloti.