Medijaš je u dubiozi

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 12:22

A dvojka na Voluntari realna opcija

Dobri, stari Rumuni...

Na zatvaranju 10. kola plej-auta tamošnje Lige 1 sastaju se Gaz Metan Medijaš i Voluntari (19.45). U kakvoj su domaći dubiozi najbolje vam pokazuje to što su u obe utakmice polufinala nacionalnog kupa izgubili od drugoligaša Hermanštata.

Izabrane vesti

Ovde vredi pokušati sa dvojkom.

Zašto?

Gaz Metan je već u opasnoj zoni, tako da bi ovde motiv mogao da bude na strani domaćih. Ipak, Medijaš je izgubio prethodna dva meča kod kuće, tako da je evidentno da je moral ekipe katastrofalan, a izvesno je da će i danas golman domaćih vaditi koji put loptu iz mreže.

Voluntari flertuje sa ispadanjem, no ipak dolazi na megdan Medijašu pun samopouzdanja, malo je popravio izdanja na gostovanjima, pošto je slavio na prethodna dva meča na strani. 

Kada je reč o samoj statistici, Voluntari je na primio bar dva gola na pet od sedam poslednjih gostovanja te igrao 3+ na četiri od minulih pet susreta sa Gaz Metan Medijašem. Sa druge strane, na četiri od pet poslednjih mečeva u ligi današnjeg domaćina zaokružen je tip 3+. 

Tip GG prolazio je na pet prethodnih međusobnih susreta Gaz Metan Medijaša i Voluntarija, od čega na četiri GG3+ pa je to i danas naš izbor.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:45 4541 RU1PT Medias - Voluntari tgg gg3+ 2,40
Ukupna kvota2,40

RUMUNIJA 1, PLEJ-AUT, 10. KOLO:

Utorak

Sepsi - ACS Temišvar 3:0 (1:0)
Juventus Bukurešt - Dinamo Bukurešt 0:2 (0:0)

Sreda

Botošani - Konkordija 0:1 (0:1)

Četvrtak

19.45:  (2,20) Medijaš  (3,00)  Voluntari (3,45) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara