Mediji nas lažu, a to su radili i pred SP u Južnoj Africi i Brazilu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.04.18. | 11:00

Stenu Kolimoru je dosta satanizacije Rusije i plašenja engleskih navijača

Legendarni Sten Kolimor, nekada jedan od najvećih svetskih fudbalskih talenata, a danas sportski penzioner i veoma cenjen sportski komentator dobro zna istinu o britanskim medijima (čast izuzecima). A ona je - užasna.

Laži, podmetanja, egzibicionizam, primitiva... sve ono što su naši tabloidi pokupili, naučili su od Engleza koji su u tom poslu najboji na svetu. A pošto su i tabloidi mediji, Kolimor je povodom svakodnevnih natpisa po njima da navijače i fudbalere Engleske u Rusiji na Svetskom prvenstvu ovog leta čeka pravi pakao, odgovorio sledeće podsetivši da su se isto ponašali i pre četiri i pre osam godina:
"Mediji iz Ujedinjenog Kraljevstva su lagali o Južnoj Africi, Brazilu, Ukrajini, ali i o Liverpulu, Junajtedu, Arsenalu. Garantuju nam Armagedon ovog leta u Rusiji zato što opet lažu! Naročito protiv naših "tradicionalnih neprijatelja", ali mene to ne interesuje jer ću biti tamo i snimati. A sada i pojedini cenjeni novinari pišu za potrebe svojih gazda bez ikakvih dokaza, u hiperbolama, ksenofobično".

Izabrane vesti

Jasno je da je istina postala manje važna od propagande koja nekada slobodne medije pretvara u robove novca i interesa. Vidimo to i kod nas, ali jasno je da nismo jedini. Agenda u Engleskoj poslednjih godina je Rusija i kada god da se pomene uvek je u negativnom kontekstu.Pa je tako i sada pred FIFA Svetski kup. Fudbal i humanost, razum su nadamo se iznad svega i verujemo da će pobedtiti ovog leta u najvećoj zemlji sveta. Da ceo svet uživa u sportskoj predstavi za pamćenje.

Foto: Action Images


tagovi

Rusija2018Sten Kolimor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara