Žeremi Menez u dresu Milana (©AFP)
Žeremi Menez u dresu Milana (©AFP)

Megatransfer povratnika u Seriju B – Žeremi Menez u Ređini

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.06.20. | 20:29

"On je šampion i moj poklon ekipi za promociju u Seriju B”, rekao je predsednik kluba Luka Galo

Posle više od decenije tavorenja u nižim rangovima, Ređina se izgleda nameračila da se naredne sezone “pobije” za povratak u Seriju A. Prošle sezone na “Oreste Graniljo” stigli su bivši napadač Napolija i Atalante, Herman Denis, i nekada veliki talenat Milana Hakim Mastur, a ove – Žeremi Menez.

Već nekoliko dana šuškalo se da bi francuski napadač mogao da postane igrač povratnika u Seriju B, pošto je nedavno raskinuo ugovor francuskim drugoligašem Parizom.

Izabrane vesti

Sada mogu da potvrdim da je Žeremi Menez igrač Ređine. Dogovorili smo ugovor na tri godine. On je šampion i moj poklon ekipi za promociju u Seriju B”, ozvaničio je predsednik kluba Luka Galo na konferenciji za medije.

Menez već ima iskustvo igranja na Čizmi, ali ne konkretno u Seriji B. Francuz je još kao 21-godišnjak stigao u Romu kao veliki talenat i član omladinske čuvene “generacije 1987”, zajedno sa Karimom Benzemom, Hatemom Ben Arfom i Samirom Nasrijem, koja je 2004. godine postala kadetski prvak Evrope. Svakome od njih predviđali su veliku karijeru, ali je samo Benzema na kraju ispunio očekivanja. Ostala trojica svakako su mogla više. Ali, nedovoljno zalaganja i “luda” glava kočili su ih na putu ka vrhu.

Posle promenljivih partija u Romi, Menez je ostvario san prelaskom u Pari Sen Žermen. Međutim, i tamo ista priča, pa i u Milanu dve godine kasnije. Potom se Francuz vratio u Ligu 1, preciznije u Bordo, kasnije i Antaliju i meksičku Ameriku, da bi se kada mu je sa južnoameričkim klubom istekao ugovor vratio u rodni Pariz.



tagovi

Serija BReđinaŽeremi Menez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara