Dejan Meleg
Dejan Meleg

Meleg uzeo Zvezdinu osmicu: Spreman sam da nadmašim Kangu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.06.18. | 12:27

„Moja prirodna pozicija je iza špica, desetka. Mogu i po strani, ali to najbolje zna pomoćnik Kosanović koji me je trenirao u Vojvodini“, poručio je novi ofanzivac crveno-belih

I drugo letnje pojačanje sletelo je zvanično danas na Marakanu. Dejan Meleg (23), doskorašnji fudbaler turskog Kajzerija, potpisao je trogodišnji ugovor sa crveno-belima u prisustvu sportskog direktora Mitra Mrkele.

Šampion Srbije je za njegov dolazak izdvojio obeštećenje od 300.000 evra, a ofanzivni vezista nije krio oduševljenje što je stigao u Ljutice Bogdana.
"Zahvalan sam klubu i sportskom sektoru što su me doveli. Prvi utisci su sjajni, većinu saigrača sam poznavao i pre dolaska u Zvezdu, svi su me lepo prihvatili. Srećan sam što sam ovde", izjavio je Meleg.

Izabrane vesti

Na pitanje da li je napravio grešku što nije ranije došao u Zvezdu, bivši fudbaler Vojvodine odgovara:
"Nisam. Bili smo uz razgovorima u prethodna dva prelazna roka, ali nije bilo končanog dogovora. Srećan što sam došao u najbolji klub na ovim prostorima. Mislim da je ovo pravo vreme za dolazak u Zvezdu."

Mladi vezista je otkrio i na kojoj poziciji vide sebe u crveno-belom dresu.
"Moja prirodna pozicija je iza špica, desetka. To sam igrao u poslednje četiri godine. Mogu i po strani, pričao sam sa trenerom Milojevićem i pomoćnikom Kosanovićem, on me najbolje poznaje, trenirao me je u Vojvodini i dobro zna šta mogu."

Meleg će u timu srpskog šampiona probati da nadomesti odlazak Gelora Kange, koji je podigao visoko lestvicu.
"Kanga ostavio jake utiske. Spreman sam, da nisam ne bih ni uzeo ovaj broj. Na meni je da radim, naporno treniram da pokažem kvalitete. Ima vremena za mene, uz naporan trening sve će biti dobro", optimista je Meleg.

Posle svega, mladi vezista ne žali što nije dobio pravu šansu u turskom Kajzeriju.
"Činjenica je da nisam dobio pravu šansu. Odigrao sam četiri utakmice u kupu, dve kao starter, jednom sam zamenjen u 23. minutu čime mi je stavljeno do znanja da ne računaju na mene. Ne bih se vraćao na taj period, sada sam u Zvezdi i to je najvažnije", zaključio je Meleg,uz napomenu da bi voleo da mu se napadač Brage Nikola Stojiljković pridruži narednih dana na Marakani.

Podsetimo, pre Dejana Melega na vernost Crvenoj zvezdi obavezao se i vezista Vojvodine Dušan Jovančić, koji je stigao kao slobodan igrač.

Foto: Screenshot


tagovi

Dejan MelegLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara