Preti: Toma Menije (desno)
Preti: Toma Menije (desno)

Menije: Treba samo da ubijemo Zvezdu u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.11.18. | 16:35

„Pobedili smo ih u prvom meču sa 6:1 i ne možemo da odemo tamo i kažemo 'iznenadili su nas'“, napominje Belgijanac

Defanzivac Pari Sen Žermena Toma Menije smatra da je remi na San Paolu protiv Napolija (1:1) dobar rezultat za Svece i uveren je da će pobedom nad Crvenom zvezdom u poslednjem kolu njegov tim ovedriti plasman u osminu finala Lige šampiona.

Zanimljivo viđenje kompletne situacije u grupi C ima Belgijanac, a ne libi se ni da zapreti srpskom šampionu.
"Na papiru, kalendarski, mislim da imamo lepu priliku za prolaz. Prednost je što igramo sa Liverpulom kod kuće, a potom u poslednjem kolu gostujemo u Beogradu. Zvezdu smo pobedili u prvom meču sa 6:1 i ne možemo da odemo tamo i kažemo da 'iznenadili su nas'. Prosto je. Treba samo da ih ubijemo, da odemo tamo i pobedimo. Pre toga imamo i Liverpul kod kuće i tu ćemo svi moći da vidimo da li je PSŽ sposoban da bude evropski velikan", rekao je Menije u miks zoni posle meča, a preneo portal Kultur PSŽ

Izabrane vesti

Priznao je desni bek Parižana da ih je iznenadio rezultat u Beogradu.
"Pre nego što smo došli na San Paolo znali smo da je bilo 2:0 za Beograđane. Na poluvremenu nam je trener rekao da moramo da uložimo još veći napor nakon što je Zvezda pobedila Liverpul. U tom trenutku sve je bilo u našim rukama. Više niko ne može da kalkuliše ili kontroliše dešavanja u grupi. Videli smo to i u drugom poluvremenu naše utakmice. Remi nije najsrećnije rešenje posebno jer smo tim koji na svakoj utakmici želi pobedu i tri boda."

Belgijanac je optimista po pitanju plasmana PSŽ-a u osminu finala.
"Ako počnemo da kukamo posle remija sa Napolijem, treba da ostanemo kod kuće. Ne sme biti pesimizma, moramo da sačuvamo veru u uspeh. Ništa još nije gotovo, svi još mogu da se kvalifikuju iz grupe. S obzirom na snagu protivnika i naš individualni kvalitet, moramo da prođemo dalje", zaključio je Toma Menije.

Foto: Reuters


tagovi

Tomas Menije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara