Srđan Belečić protiv Veljka Simića iz Crvene zvezde
Srđan Belečić protiv Veljka Simića iz Crvene zvezde

Mesec Vladimira Silađija: Još dva komada i pad Javora u Senti

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.11.18. | 15:57

TSK deli lekcije u Prvoj ligi Srbije

Možda je do inspiracije povodom posete čelnika FSS, a biće i da je do „suvog“ kvaliteta. Tek, TSK nastavlja sa ubedljivim partijama, o čemu svedoči skoro pa rutinska pobeda nad Javorom u odloženom susretu 18. kola Prve lige Srbije – 3:1.

Ceo posao tim Zoltana Saba završio je u razmaku od samo 18 minuta prvog poluvremena. Brava Ivanjičana otključana je u sedmom minutu, a već u 25. tri lopte završile su iza leđa golmana Vladana Đogatovića. Slali su ih Vladimir Silađi (dvaput) i njegov imenjak Branković, za treću vezanu pobedu ekipe iz Bačke Topole – dok se ne završi obnova terena igra kao domaćin u Seeti - ispostaviće se dovoljnu da se na tabeli stigne baš današnji rival.

Izabrane vesti

Javor je tako u samo nekoliko dana izgubio korak sa Inđijom, jer je posle Bečeja pretrpeo još jedan neuspeh, dok je TSK pokazao da s pravom gaji ambicije o plasmanu u Superligu. Najbolje svedočanstvo takvog plana su efikasne igre, čak 23 gola na poslednjih sedam utakmica. U tom periodu posebno je bio raspucan pomenuti Silađi, jer je sa današnja dva hica postigao šest golova za mesec dana. Ukupno deset u prvenstvu.

FOTO: MN Press


tagovi

TSC Bačka TopolaVladimir Silađi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara