Mihajlović ide iz Sportinga posle osam dana! Šta će biti sa 6.000.000 evra?

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.06.18. | 11:04

Nije počeo ni da radi, a već je na izlaznim vratima

Dogovor je dostignut, samo treba da se ozvaniči: Siniša Mihajlović neće biti trener Sportinga iz Lisabona iako je došao na klupu tog kluba pre osam dana! Razlog - odlazak iz kluba Bruna de Karvalja. Miha je bio želja bivšeg predsednika, a sada privremena uprava koja vodi klub želi drugog trenera.

I ovaj rastanak biće zvaničan u toku dana, pišu brojni portugalski mediji.

Izabrane vesti

A kako Sporting planira da otpusti trenera koga je zaposlio pre osam dana? U ugovoru trenera i klubova u Portugaliji, navodno, postoji opcija da se ugovor raskine posle 15 dana, a sada to Sporting želi da iskoristi. Dakle, ne da daju otkaz Mihi, već da samo "ponište" ugovor. Pa bi se ovaj period vodio kao "proba".

Mihajlović je trebalo da zaradi 6.000.000 za tri godine, a Sporting sada traži način kako da ovaj razlaz uradi finansijski što bezbolnije. Pojedini mediji navode da bi za rastanak Mihajlović mogao da dobije 2.000.000 evra, ali to je za sada sve na nivou nezvaničnih informacija.

Kako navode brojni portugalski mediji, Mihajlović praktično još nije počeo da radi u Sportingu, nije okupio igrače, vodio treninge. Situacija u Sportingu trenutno je potpuno pobrkana: klub nema predsednika (izbori su 8. septembra), sada nema ni trenera, a devet igrača je najavilo da će otići iz kluba ovoga leta, poznat je slučaj napada navijača na igrače prošle sezone.

Da stvar bude još bizarnija, Miha je već doveo bio prvo pojačanje, a to je Emilijano Vivijano. Sampdoriji je pripalo oko 2.000.000 evra za pojačanja. Šta će sa njim biti, to ćemo tek da vidimo.

Ali, izgleda da je Miha završio posao u Sportingu pre nego što ga je i počeo.

Rekosmo da je pravi čovek na pogešnom mestu.

Foto: Action images


tagovi

Siniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara