Mihajlović smenjen, Sporting izgubio 300.000 evra, a predsednik ne zna kako mu se trener zove?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 23:14

Otkriveni dosad nepoznati detalji, ali...

Bilo je najavljeno, čekala se samo potvrda, a sada je zvanično - Siniša Mihajlović više nije trener lisabonskog Sportinga.

Samo devet dana pošto je potpisao trogodišnji ugovor, Siniša Mihajlović ponovo je slobodan u izboru sredine. Privremeni predsednik Sportinga Souza Sintra preuzeo je stvari u svoje ruke i raskinuo ugovor koji je odobrio sada bivši šef kluba Bruno de Karvaljo, pošto je navodno u ugovoru postojala opcija da isti bude poništen posle samo 15 dana.

Izabrane vesti

Sintra je otkrio detalje koji nisu bili dosad poznati. Takođe, poneo se i neprofesionalno, jer na početku izlaganja nije znao kako se srpski trener zove i preziva?!
„Sporting je potpisao ugovor sa trenerom... Kako se ono zvaše... Da, Mihajlovićem, na tri godine. Ispostavilo se da je počeo da radi od 18. juna. Radio je sa klincima iz Akademije, pričao sa prvim timom, doktorima, igračima, skautima, golmanima. Ali, prva stvar koju je Mihajlović hteo da uradi jeste da promeni lokaciju priprema našeg tima. Istina je da nas je ta odluka dovela do toga da izgubimo 300.000 evra. Zbog svega što se dešavalo odlučili smo da prekinemo ugovor sa trenerom, tako da nije u našim planovima“, rekao je Sintra i otkrio da će novi trener biti poznat do ponedeljka:
„Tražimo novog trenera i biće predstavljen do ponedeljka. Imamo ambiciju da dovedemo talentovanog trenera, da se borimo za prvo mesto. Želimo tim koji će se boriti za titulu“.

Izgledalo je na trenutak da je prvi kandidat za tu funkciju - Augusto Inasio.
„Jako mi se sviđa, čovek je iz naše kuće, ali on neće biti novi trener Sportinga“, potrio je Sintra.

Podsetimo, Mihajlović je 16. juna potpisao trogodišnji ugovor vredan 6.000.000 evra. Nije poznato koliko je i da li je Mihajlović dobio novac na ime otkaza...

Foto: Action Images


tagovi

Siniša MihajlovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara