Mijatovićev glas: Real je napravio strašan posao s Ronaldom

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.07.18. | 08:56

Legenda nema dilemu

Odjeci Juventusovog transfera decenije i dalje se mogu čuti širom planete, jer dolasku Kristijana Ronalda malo ko je mogao da se nada.

Mada ima onih što sumnjaju u ispravnost odluke da se iskešira gotovo 120.000.000 evra za igrača od 33 godine, većina je skinula kapu Juventusovoj vrhuški na odrađenom poslu i nema dilemu da je napravljen fantastičan posao. Opet, Predrag Mijatović je morao da pohvali i svoj nekadašnji klub, madridski Real, zbog transfera koji je sklopljen sa Juventusom.

Izabrane vesti

Nekadašnji golgeter i sportski direktor Kraljevskog kluba je u razgovoru za madridski radio Marka govorio biranim rečima o Kristijanu Ronaldu, kao i načinu na koji je obavljen ceo posao.
"Kristijano Ronaldo je u Real stigao za 95.000.000 evra, dao je sve klubu, osvojio toliko pehara, titula i Zlatnih lopti. S obzirom na godine, teško da bi Real dobio više novca od prodaje. Nema dileme da je Real dobro zaradio tu. Odličan posao. Želja igrača nikako ne sme da bude ignorisana. Ako je on hteo da ode, na kraju će morati da ide", rekao je Mijatović.

Nema dileme - svi su na dobitku. 

Foto: Action Images


tagovi

Kristijano RonaldoPredrag MijatovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara