Manolo Gabijadini
Manolo Gabijadini

Milan bi Gabijadinija, Englezi prave problem

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.12.18. | 11:50

Sautempton nema nameru da popusti iako novi trener Hazenhitl ne računa na Italijana

Milan je ozbiljno zainteresovan za Manola Gabijadinija, ali Sautempton ne želi da prihvati pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone.

Rosoneri žele da pojačaju konkurenciju u napadu u januaru, ali moraju da traže jeftinije varijante jer para odavno nema. Pride, Luis Murijel, kojeg su želeli, se izgleda već dogovorio s Fiorentinom, pa se tehnički direktor Milana Leonardo sada okrenuo Gabijadiniju, piše Gazeta.

Izabrane vesti

Sveci su procenili nekadašnjeg napadača Sampdorije i Napolija na 15.000.000 evra, ali su raspoloženi da ga puste i za 12.000.000. Problem je jedino struktura transfera pošto Englezi ne žele da se bakću sa pozajmicom s pravom otkupa koju su ponudili na San Siru.

U Sautemptonu su spremni na dogovor samo ukoliko Milan izađe s konkretnom ponudom zaboravljajući da Rosoneri zbog problema sa finansijskim fer-plejom ne mogu da kupuju igrače. Inače, Gabijadini retko igra u poslednje vreme od dolaska Ralfa Hazenhitla, a dao je samo gol na 12 nastupa u oktobru protiv Votforda. 

Inače, budžet Milana za sledeću sezonu zavisiće od toga hoće li se ovaj klub kvalifikovati u Ligu šampiona, a klupski čelnik Paolo Maldini je nedavno otkrio da je prioritet da se otkupe ugovori Gonzala Iguaina i Tijemuea Bakajoka.

Foto: Reuters


tagovi

Manolo Gabijadini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara