Komentari na vest

Milan bi trebalo da krene po Vlahovića?

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Ovi milančići, niko nema stalan nik, sem možda par njih. Zato što se nalupaju gluposti, polete, pa kad padnu, da ne umru od sramote. 😂 Čuj ove, Milan će da ima 150M za transfere...aaaaaaa, pa ovo je najbolja zabava čitati ih. 😂
a

arroyo

pre oko 1 godinu

kako da ne, Maldini je blesav pa ce da spuca 60 miliona u drvo. Da dobiju 20-25 i da se udaraju u guzicu
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

Neće ga ovakvog uzeti niko k'o ima pameti u glavi. Svako pametan će ga ostaviti da se obostrano muče - on sa Juventusom i Juventus sa njim! Anjeli je sa njegovim dovođenjem napravio grešku, jer se 80 miliona daje SAMO za napadača koji je potvrđena svjetska klasa.
T

Twix

pre oko 1 godinu

Sad gledam snimak kako ga trener zove, a on glumi ludilo. On Alegriju stope da ljubi. Sa tim ucinkom ne bi igrao ni trenerima iz nedeljne lige. A da ne pricam kako bi ga navijaci satrli za taj nadmeni stav. A posle prve utakmice bez gola bi vec vrsili pritisak da leti.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@Samo se nasladjujte Deda mraze, deda mraze...
V

Vlahonja

pre oko 1 godinu

Je neozbiljan igrač. Ozljeđuje se u teretani jer hoće nabildan ganjat fatalne Talijanke na Instagramu. U glavi je isti kao Jović samo nadmeniji i bez Sofije
R

Razum i osećajnost

pre oko 1 godinu

Jadni Juventus ako izvuce 40 miliona bice im bingo za ovog naseg nesrecnika.
Z

Za Vlahovica

pre oko 1 godinu

Samo Bajern ili Real Madrid, eventualno Mancester.
N

Nemanja77

pre oko 1 godinu

Uvek prenosite senzacionalisticke vesti smesnih izvora iz Italije,pa tako svako leto Sergej napusta Lacio a sad slicno za Vlahovica. Njegova buducnost u Juventusu jeste pod znakom pitanja,moguce je da ode ali nema sanse da Milan moze da ga prijusti, ako ode sanse su samo Bajern,Junajted,Celsi i PSG. U Italiji za njega vidim jedinu mogucnost za njega Napoli,ako prodaju Osimena pa im bude trebala zamena za njega,mozda bi on bio na listi. Sto se tice milanskih klubova,nema sanse sigurno.
N

Ne okreći se,sine

pre oko 1 godinu

Ako nema "hljeba" u Juventusu,može ga potražiti samo u Premijeru.Drugi klub u Italiji je samo stepenica niže jer smo u 2023.godini a ne u prvoj deceniji 21. vijeka.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Kao da će Milan htjeti da dadne toliki novac. Prije će Bayern da ga uzme
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Milan nema para a platili Sarla De Ketelara Klub Brizu 32 000 000 evra ali nemaju para za Vlahovica.Uostalom neka Pioli da sansu Marku Lazeticu moze da bude otkrovenje.
B

Brrrrr

pre oko 1 godinu

Evo mu Napoli, ako ode Osimen idealna sredina i sistem za njega
O

Object

pre oko 1 godinu

U Milan za dzabe dolazi Tiram iz Borusije M. Zivi bili pa videli
S

Samo

pre oko 1 godinu

Pazite ove navijače Milana,kako udaraju minuse.Jbt,kakvi su to paćenici,ljudi napišu istinu,a oni udaraju minuse.Ne mogu da shvatim te internet zaljubljenike u bilo koji klub.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

A ti znas da bas navijaci Milana lupaju minuse? Uostalom koga briga za minuse, oko cega se ti opterecujes….
j

juventino10

pre oko 1 godinu

Cuj milan hahahaha siromasni raspali milan hahahahah
M

Milan se

pre oko 1 godinu

Se Cigani oko 10 miliona,a ne oko 60,70,pa nije Juve lud da ga pusti za siću,a plaćen 80,mil.Obična budalaština.
o

ok ok

pre oko 1 godinu

Nije lud da ga pusti? Pa nek ga onda drže takvog beskorisnog i daju mu gigantsku platu ni za šta
O

Obradoiro

pre oko 1 godinu

Pa ako se ne kvalifikuju u LS, nece dati ni 5m+ za igraca a kamoli 50+, desno krilo, desni bek, centralni vezni i nekog napadaca na pozajmicu da uzmu...
M

Milan n

pre oko 1 godinu

Nema 20milioba za pojačanje,a ne da kupi Vlahovića.Obične gluposti.
s

simpatizer milana

pre oko 1 godinu

milanu zapne kad treba da plate 15 miliona za igrača pa pregovaraju po 3 meseca da to spuste na 13 miliona,a ovi pišu o 50-60 miliona...
S

Samo se nasladjujte

pre oko 1 godinu

Milan nije smeo zbog fin fer pleja da kupuje. Od ove sezone ce imati transfer budzet 50mil plus zarada koja ce od LS biti 100mil. Samo od Pesine koje ce da predje u Moncu (obaveza oktupa za 15mil) ce imati jos 7,5mil jer 50% ide Milanu. Od Rebica, Turea i ostalih jos oko 20 mil. Tako da je ukinuta i zabrana na plate od 5mil. koju je stavio Eliot. Sa Leaom je dogovoreno 7,5mil plus bonusi ,znaci oko 9mil sto je skoro duplo vise od ranijeg limita. Milan ove godine dovodi sigurno top napadaca. Ja bih licno voleo Vlahovica ili Dejvida. A imace para i za krilnog napadaca posto Mesijas ide u Moncu. A mozda i za jos pat njih. Plate vise nisu problem tako bukvalno svako sem 10tak top igraca( Cr7,Mesi,Haland....) mogu da budu potencijalne mete. Tako da samo se ti tesi, Milan igra polufinale LS a igrace i finale pa kako god da prodje super. A bice medju prva 4 sigirno, u to niko nema ni najmanju sumnju. Ipak mora da se zna ko je uz Real najveci i najuspesniji tim na svetu. Sve dodje na svoje.
s

simpatizer milana

pre oko 1 godinu

Druže samo ti maštaj,i ja bi volio da je to tako ali znamo svi kad dođe do toga da se iskešira odjednom negde zapne
@

@samo se

pre oko 1 godinu

Pod broj 1 ,zarada neće biti 100m ,pod broj 2 neće imati 50 miliona od uprave za transfere,pod broj 3 nisam siguran da su ispeglali ffp do kraja,pod broj 4 eliot nije digao limit za plate,pod broj 5 sa leaom još ništa nije dogovoreno,većinu stvari si izmislio jer si veoma maštovit dečko
@

@simpatizer kao

pre oko 1 godinu

Sve je to tacno do sada. Milan je godinama bio u gubitku plus fin fer plej. Prosla godina je bila prva sa dobitkom ali je eliot prodao Milan zato je mogao da potrosi samo 50mil koliko je zaradio jer Eliot niie hteo da upumpava pare i klub koji prodaje. Pa kupi ti 5 igraca kojo fale za 50mil kad u premier ligi poslednji tim pljune 50mil za poluamatera. Nazalost i novi vlasnici imaju istu strategiju ali je Milan ove godine u vecem dobitku zbog LS. Ovde godine prvi put posle mnogo vremena mogu da potrose ozbiljne pare oko 150mil bez narusavanja ffp. Kad je Maldini sa Monkadom izvlacio neke igrace i klince za po 500k i osvojio titulu i igra polufinale LS uopste ne sumnjam da ce kupe vrhunskog napadaca. Plus je ukinut limit za plate jer vise nema potrebe za tim tako se vise ne moze desiti donaruma kesi... da zbog milionceta neko ode negde ili da se stekaju za platu za nekog novog igraca, to je i Skaroni izjavio za klubsku tv pre 10tak dana. Milan samo moze da bude jaci svake godine. Kljuc je plasman u LS i videces zrtvovace ako treba oba derbija sa Interom da bi uzeli bodove u kalcu jer i polufinale je vise nego odlican rezultat. Naravno to ne znaci da ce igraju rezerve ali protiv Lacija u subotu svi ce igrati najbolji nikoga nece da odmara a ni protiv Specije sl kolo izmedju 2 meca sa Interom isto. Licno sam uveren da ne postoji sansa da Milan ne igra LS sl godine. I po igrama to zasluzuju i bice 10000% tako. A ako prodju u finale LS jos bolje.
U

Urkel

pre oko 1 godinu

Zarada je vec 100m bez dvomeca sa Interom, samo msm da transferi zavise od plasmana u LS ili LE sledece godine...
@

@urkel

pre oko 1 godinu

Ma pusti zlurade komentare. Nemaju pojma samo pljuju. Imas zvanicne podatke. Zarada samo ove godinje je do sada 84mil eur plus dvomec sa interom i jos 5 kola koje igraju kuci. Bice min 100mil. Budzet za transfere je 50mil tako je Skorini izjavio. U januaru intervju sa njim imas na netu, kaze covek budzet je 50mil plus zarada od ls koja je tada bila oko 40mil a bice preko 90. Znaci potencijalno 150mil plus prodaja. Znam da nece sve skrcati ali vise nema natezanja. To je bio uslov da Maldini i Masara ostanu. Sa Leaom jeste sve dogovoreno i Gazeta i DiMarzio i svi su preneli da je usmeno sve dogovoreno samo se pregovara oko formule za tuzbu od 20mil i kako sada stoji Milan i Lil ce to podeliti. A sto bi neki hteli da je drugacije... to je njihov problem. Sa Menjonom se pregovara oko produzetka iako ima jos 3 god ugovor. Znaci svi kljucni igraci (Menjon, Tomori, Teo, Benaser, Tonali..) su zacementirani ceka se Leao i da se kupi na leto spic i ofanzivni krilni napadac i da se vidi sta da se radi sa Dijazom. Cdk ostaje i treba i sutra startuje protiv kremonezea i nadam se da ce da prokine konacno. Otkupice ugovor Vrenxu u zamenu tamo ide Rebic ( danas Vitielo objavio na insta) a izgleda da i on sutra startuje uz Tonalija koji je suspendovan za Inter. Salemakers ostaje a ide verovatno Mesijas u Moncu. Naravno svasta moze da se desi ali manje vise to je to. Kljuc je LS i zato sam siguran da ce da zgaze sve do kraja.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

To bi mu bio super potez ili možda Totenhem 🤷‍♂️
b

bolje

pre oko 1 godinu

Bayern
F

Fudbalist

pre oko 1 godinu

Za Piolijev sistem vrhunski napadač nije toliko ni potreban. Sve uspehe su ostvarili sa polovnim Žiruom i Ibrom, a njih dvojica zajedno imaju sto godina. Treba im samo malo više dubine, da mogu da odmore Žirua a da ga mu zamene ne budu baš potpuni panjevi tipa Origi i Rebić, pogotovo jer Ibra više ne može. Milan bi pre trebao da uzme Milika koji uopšte nije toliko lošiji od Vlahovića a bar je duplo jeftiniji.
p

prpolis

pre oko 1 godinu

zato i daju 1 gol iz 10 šansi što im ne treba špic
E

E moji vi...

pre oko 1 godinu

Nista Bajern, Siti, Real?
n

nista

pre oko 1 godinu

Ne dovode te ale juveove najvece promasaje