Foto: AFP
Foto: AFP

Milan bi već na zimu mogao da vrati Adlija na San Siro

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.11.21. | 12:32

Rosoneri razmatraju mogućnost da prekinu pozajmicu francuskog veziste

Bivši đak Pari Sen Žermena, sa 20 godina standardan u Ligi 1, pride bivši član mlađih selekcija Francuske. Video je Milan očigledno potencijal u Jasinu Adliju kada ga je letos doveo iz Bordoa, ali ga je ostavio na jugozapadu Francuske još jednu sezonu kako bi sticao iskustvo. Ipak, već na zimu milanski tim bi mogao da prekine pozajmicu.

Kako piše Gazeto delo Sport, uprava Rosonera razmatra opciju da u januaru vrati Adlija na San Siro. Ukoliko procene da im je potreban, piše milanski list, čelnici Rosonera sešće sa Bordoovom upravom kako bi razgovarali o prevremenom završetku pozajmice.

Izabrane vesti

Milan ove sezone muče povrede i gotovo da nema igrača koji makar u jednom trenutku sezone nije morao na kraću pauzu, pa bi 21-godišnji – letos proslavio rođendan - francuski vezista dobro došao Stefanu Pioliju kao opcija više u veznom redu.

Tako bi Adli, koji je letos otkrio da je bilo nemoguće odbiti poziv sportskog direktora Milana Paola Maldinija, na San Siro mogao ranije nego što je očekivano. U Bordou mu ide dobro, odigrao je svaku utakmicu u prvenstvu, postigao jedan i namestio još tri gola.


tagovi

Jasin Adli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara