Milan - Gazidis - Venger

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.10.18. | 14:24

Ima i ta linija...

Znate onu staru: zec u šumi, a ražanj se sprema. U slučaju Milana priča ide ovako: Đenaro Gatuzo i dalje šefuje, sedi na klupi, a mediji u Italiji mu u "krilo" polako trpaju jednog po jednog kandidata za naslednika. Juče je Gazeta pisala o želji novog sportskog direktora Leonarda da mesto šefa struke preuzme "neki iskusniji taktičar", a evo danas Republika objavljuje kako je u kombinaciji navodno i sam Arsen Venger. 

Čuveni Profesor koji je nedavno napustio klupu Arsenala posle više od dve decenije kazao je da nema nameru da se povlači, ali isto tako je stavio do znanja da neće žuriti s odlukom gde nastavlja karijeru. I u krajnjemu slučaju, u kakvoj funkciji, pošto je dobro poznato da mu je Pari Sen Žermen nudio poziciju sportskog direktora. 

Izabrane vesti

Vezu između Vengera i Milana nije teško pronaći. Radi se, kako dalje navodi isti izvor, o Ivanu Gazidisu, čoveku koji je zajedno sa francuskim stručnjakom napustio mesto izvršnog direktora u Arsenalu. Zapravo, Gazidis je zvanično i dalje na poziciji, ali samo do kraja ovog meseca, dakle još pet dana. Posle toga uzima 30 dana slobodno i od 1. decembra preuzima novi posao. 

Rimski list, mada kao izvor za milanske klubove ne baš relevantan, ulazi toliko u detalje da još navodi kako su Leonardo i Gazidis već razgovarali o mogućim opcijama, pošto Gatuza ni jedan ni drugi ne vide kao trajno rešenje, pogotovo ne posle poraza u derbiju od Intera, pa onda i od Betisa u Ligi Evrope i ozbiljno narušene atmosfere u ekipi.   

Mada su i Gazidis i Leonardo pri stavu da ne govore o mogućim naslednicima mediji već danima spekulišu. Uz Donadonija i Vengera već duže vreme pominje se kao opcija i Antonio Konte...


tagovi

Arsen VengerIvan Gazidis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara