Komentari na vest

Milan je patio, krvario ali je budući kapiten opet spasao stvar (VIDEO)

S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Još kad bi ovi naši židovi uložili koji evro više vladali bi italijom idućih 7-8 godina!FORZA MILAN!!!
d

da hoće

pre preko 1 godinu

Tebi uložiti u psihoterapiju bilo bi dobro
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Au, patili, krvarili....kao da su bili na frontu, u redu je, igrali su, borili se i to je to.str.
O

Ovo je

pre preko 1 godinu

cena koja se placa kad mladim igracima dajes sansu!!! Heroj jeste Tonali ali je Pioli majstor koji je tacno kad treba dao sansu Thiaw-u. Momak od 21 god koji ulaz u 83min i sa 2 blokade u poslednjoj sekundi osigurava pobedu. Tako se prave igraci! Svi tvitovi, postovi milanovih igraca su posveceni njemu. Debi u Milanu i toliki uticaj na rezultat. Sve stoji za povrede, skromnu rotaciju ali da si imao jednog Kjera na klupi ovaj nikad ne bi dobio sansu. Tako je i Leao igrao zbog povrede Rebica pre 2 god, Tonali prosle kada se Kesi povredio, Kalulu kada se Kjer povredio... sad su svi nosioci igre. Milan je imao ubedljivo najtezi raspored. Atalanta, Udineze, Napoli, Juve, Inter... U Ls obe sa Celzijem. I opet je na 3 boda od vrha i ima sudbinu u svojim nogama u Ls. Sledece kolo se vracaju Menjon,Kjer i CDK. Slede Monca, Torino,Kremoneze, Dinamo,Specija... nemam ni najmanju brigu.
d

družee

pre preko 1 godinu

Ovo ću ti reći dobronamerno,nemoj da mi se ljutiš.Počinješ komentar sa "ovo je cena koja se plaća kad daješ mladima šansu" i u nastavku samo nabrojiš dobre stvari.To je izraz koji se koristi nakon što te pogodi nešto loše,kada te tvoju postupci vode do konačnog problema,na naški kad naebeš zbog nečega što si uradio.Poz.
b

benitez

pre preko 1 godinu

To je tako kad su igraci na klupi prosjecni, a stalno se igraci povredjuju, ja ne znam ko radi u tom njihovom medicinskom centru, al ocigledno su likovi duduci. Desno krilo i ofanzivni vezni se trebaju kupiti na zimu, Ketelar, Diaz i ocajni Krunic, pa taj lik ne bi igrao u Radnickom iz Kragujevca u prvpj postavi...
B

Blaze

pre preko 1 godinu

Previše volim Milan, i dobro je što smo pobedili, ali ovo je katastrofa. Jako loša igra, loša forma, i opet ću ponoviti ma koliko mi lupali minuse - ima ovde dosta igrača koji nisu za nas. Brahim Diaz, Adli, Tatarusanu, Krunić, Salemakers, Mesias, Balo Ture i ne znam ko još sve ne smeju da nose ovaj dres. To je nedopustivo. Pod hitno dovesti desno krilo i ofanzivnog veznog, pa i centarfora kome će Žiru biti rezerva. Jasno je da će CDK proigrati možda za godinu dana, vidi se da zna, ali i da je spor, a tvrdim da je dečko precenjen i veliko je pitanje kako će i sa kim u buduće moći da igra. Brahimu se zahvaliti i vratiti ga odakle je došao na pozajmicu, a ove ostale pobrojane prodati što pre. Jeste Milan šampion, ali igrački je trenutno ispod Napolija i Intera. Gledao sam uživo derbi protiv Intera sad početkom septembra i ovo odgovorno tvrdim. Mi smo ih dobili na srce i na potez, uz strašnog golmana koji je branio sve što je moglo da se brani. Leao je igrač poteza, maestralan, a Manjan jedan od najboljih svetskih golmana. Okosnica je poznata i dobra, pre svih Tonali, Benaser, Leao, kompletna prva linija odbrane, dok se napadačke pozicije moraju menjati. Ako Napoli može sa svojim budžetom, ako Atalanta onako igra, Udineze isto, onda i mi možemo i moramo. Forza Milan, pozdrav za sve Rosonere!

Gost357

pre preko 1 godinu

Po meni origi treba igra desno krilo strasno je brz i ima odlican sut. Sa njim desno bi dobili mnogo na sirini i razvlacili bi odbranu protivnika. Covek je i strasno zeljan igre. Nego imamo veliki problem zbog tatarusanua ovo je zalosno kako je covek nesiguran kako lose brani. Vezni red je konstantno bio u odbrani jer ovaj ne ume da se snadje. Milan mora nadje dobrog rezevnog golmana.
B

Blaze

pre preko 1 godinu

Uh, nisam baš siguran koliko je on za tu poziciju. Brz je i ima šut, ali se ne sećam da je ikada u Liverpulu igrao desno. A opet, može ga pioli probati već protiv Monze pa da vidimo...

Gost357

pre preko 1 godinu

Pa nije mogao da igra tu pored salaha tj igrao je samo na par utakmica bas na desnoj strani.
n

neverovatnaneverica

pre preko 1 godinu

Neverovatno da ovaj lik spamuje u komentare i dalje ovu 'genijalnu ideju' koju je smislio pa je sav ponosan.Lik je igrao u karijeri 15 mečeva kao desno krilo i to uglavnom na početku karijere u Lillu i par utakmica u Volzburgu.Prekrupan za krilo,da ne kažem predebeo,trom,nema tehniku za krilo,doveden je da igra špica,nije uopće nešto posebno brz,jeste brži od Žirua pa ti to deluje prebrzo ali to za krilo nije dovoljno.Sinoć se izvlačio iz drugog plana,sa špica,na krilo pa je par puta uspeo da umakne njihovim umornim stoperima koji su ga faulirali,ali nisi svestan da bi mu učinak bio nula da ga tu stavi od početka da visi na krilu,to bi bilo mačiji kašalj za protivničku odbranu.Ne kažem da su ovi bolji što to igraju ,ali su bar brži,uostalom nije rešenje problem rešavati i menjati istim problemom.Rebić bi mogao biti tu kvalitetna opcija ali po rečima Piolija on je lično odbio da igra to,a sinoć je bio dobar.
T

Ti znas

pre preko 1 godinu

Pa decko je samo centimetar visoci od lea. O kakvoj tehnici pricas za krilo??? Covek moze da igra bilo gde u napadu i zato ga je maldini i doveo i licno je pioli to rekao kad je stigao u milan.
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Prva postava totalni promašaj što je i potvrdio odma sa dve izmene na poluvremenu a ubrzo i još dve. Ali šta da se radi,kad isprobavaš nešto novo greške se dešavaju. Žirua volim kao brata ali mnogo ga tupi sa ovim petama,pa u prvom poluvremenu je 4 lopte petom prodao pravo u noge njima,ajde nisi na rekreaciji. 3 boda upisana , Milanu slede uglavnom slabije ekipe, teži raspored su odradili a vidićemo kako će se Napoli snaći,sada njima slede teži mečevi kao i Atalanti.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Momci su odigrali katastrofalnu utakmicu,možda i najlošiju ove sezone i opet smo nekako dobili!Važno da se držimo u vrhu i pored ovako ne baš sjajne forme i svih problema sa povredama!Napoli je odličan,diže se inter a i juve će polako da podiže formu!FORZA MILAN!!!
G

Gost626263

pre preko 1 godinu

Kakav naslov juuu. patio, krvario
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Odlika velikih timova je da i kad igraju lose oni pobede. Izuzetno neugodna Verona iako tabela to ne pokazije, ali Tonali pokazuje da izrasta u pravog vodju ovog tima.