Milan odredio cenu za De Ketelarea, Aston Vila se prva pita

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.23. | 11:25

Unai Emeri želi mladog Belgijanca

Izgleda da novi glavnokomandujući u sportskom sektoru Milana neće imati strpljenja za Šarla de Ketelarea (22)...

Pod opterećenjem ogromnih očekivanja, te epitetom jednog od najskupljih igrača u istoriji kluba (sedmi na večnoj listi), mladi Belgijanac imao je užasnu debi sezonu na San Siru (nije uspeo da postigne nijedan gol; na 40 utakmica upisao samo jednu asistenciju), a lako bi moglo da se dogodi da početak druge i ne dočeka u crno-crvenom dresu.

Izabrane vesti

Prema nekim infoemacijama iz Italije i sa Ostrva, ozbiljno interesovanje za ovog momka pokazala je Aston Vila.

Razgoropađeni velikan iz Birmingema, nekadašnji šampion Evrope, očito želi korak više u odnosu na prošlu sezonu, ulaže ogromne cifre i ne preza da baci udicu ozbiljnim imenima, odnosno da uđe u trku sa klubovima moćnijim od sebe.

Milan, doduše, u trenutnoj situaciji svakako ne spada u moćnije - pogotovo ne na finansijskom planu - ali reći će mnogi da nije baš uobičajeno da ga tek tako 'čerupaju'. Ipak, u ovom slučaju, čini se da ni Rosoneri ne bi imali ništa protiv da do realizacije transfera dođe.

Navodno, Unai Emeri veruje da bi De Ketelare mogao da pronađe sreću u Premijer ligi, možda i da eksplodira poput Kevina de Brujnea, a sedmostruki prvak Evrope ne bi imao ništa protiv ukoliko Vila iskešira 32.000.000 evra i od profita od potencijalnog idućeg transfera prosledi Milanu 30 odsto.

Konkretne korake za sada nije preduzela nijedna strana. Situaciju prate Lans i RB Lajpcig, kojima je De Ketelare takođe zanimljiv.


tagovi

Šarl de KetelarLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara