Milan Pavkov pred vratima španske Primere

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 11:40

Makedonac bi mogao da otvori vrata napadaču Crvene zvezde

Pričalo se o Turskoj, ali bi napadač Crvene zvezde Milan Pavkov karijeru mogao da nastavi u španskpj Primeri. Prema informacijama lokalnih medija visoki napadač srpskog šampiona figurira kao ozbiljna opcija za novog centarfora Valjdolida.

Povratnik u Primeru želeo je da ojača ofanzivni deo tima Makedoncem Mirkom Ivanovskim. Međutim, doskorašnji član Slaven Belupa je karijeru pre nekoliko dana nastavio u Hajduku iz Splita i otvorio vrata Zorilje Milanu Pavkovu.

Izabrane vesti

Navodno, Pavkov je preko posrednika predložen upravi Valjdolida i jedan od direktora tog kluba veruje da bi Srbin bio pravo pojačanje. Pre svega zbog činjenice da iza sebe ima odličnu sezonu u Radničkom iz Niša.

Međutim, Španci su svesni da će morati da se otvore za obeštećnje. Crveno-beli i dalje traguje za napdačem i dok neko od projektovanih pojačanja ne stigne na Maraknu teško će se odlučiti da prodaju Pavkova. On je odigrao obe utakmice sa Spartaksom, a sigurno je da će ga Vladan Milojević koristiti kao opciju i u duelima sa Suduvom.


tagovi

Milan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara