Milan poražen i ponižen: Kesi i Bilja hteli da se tuku na klupi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 09:19

Kesi jurio Bilju da ga tuče na klupi za rezerve usred utakmice

Inter je porazio Milan (3:2), a fudbaleri Rosonera su sami ponizili svoj klub u velikom gradskom derbiju, koji je gledao ceo svet. Osim nemoći crno-crvenih na terenu, svi su videli sramotnu scenu na klupi, gde su Frenk Kesi i Lukas Bilja hteli jedan drugog da uhvate za vrat.

Tamnoputi Kesi je „poludeo“ kada je zamenjen i kada mu je Bilja u prolazu nešto dobacio. To je toliko razbesnelo momka iz Obale Slonovače, da su gotovo svi sa klupe morali da se upregnu da bi ga zaustavili, sprečili da ne dohvati Argentinca za gušu.

Izabrane vesti

I dalje je nejasno šta je Bilja rekao Kesiju toliko provokativno, ali su posle meča došla obojica pred kamere, zajedno, da upute javno izvinjenje. Ipak, šteta je već napravljena...
Adrenalin je učinio svoje. Bio sam frustrirao što sam zamenjen, a hteo sam da uradim više na terenu. Istresao sam se na Lukasu, što je bila velika greška i izvinio sam mu se kasnije. On je stariji od mene i trebalo bi da učim od njega. Žao mi je“, rekao je Kesi pred novinarima.

Lukas Bilja je priznao da je cela scena bila sramotna.
Rešili smo situaciju, Frenk zna šta sam mu rekao. Svi želimo da pobeđujemo, ali ovakve scene ne smeju da nam se događaju, pogotovo ne pred svima. Svi se osećamo loše zbog ove sramote i želim da se izvinim svima. Predstavljamo klub, to moramo da imamo uvek na umu. Ne sme da nam se ovako nešto ponovi“, rezimirao je Bilja.

 


tagovi

ac milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara