Komentari na vest

Milan prodao Rebića za nula evra i bonuse! Oslobođen prostor za dugo čekano pojačanje

x

xxy

pre 9 meseci

Rebić bre dobar čovek, ali kao igrač panj panjeva kao i večina naduvanih hrvatskih fudbalera!
H

Hahahaa

pre 9 meseci

Ovi počeli ko Terza Mađija 😅
g

gkavataner.gorostaski

pre 9 meseci

Mogao je u Partizan, a u Kk da dovrdemo Hezonju.
s

shok

pre 9 meseci

Origi 6 milki Terzo razmisli....bar malo....
r

roni

pre 9 meseci

menjaju se vlasnici,treneri,direktori,samo silemakers ostaje.bez zezanja,ko stoji iza tog momka?em nula igrac em ruzan kao pas.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Desni bek- Singo Desni stoper- Pavar (na zimu) Levi stoper- neko umesto Gonzalesa, Ndika je bio skoro pa idealan mada bi neverovatno pojacao konkurenciju:-) Levi bek- Galo/Rozerio/Kalafiori/pitaj Boga ko jos sve ne Vezni-MusaH (logican izbor bi bio Kesi, ali, ko mene pita) Centarfor- Dia (trebalo bi i jace ime, ali, ne znam za pare) Menjo (Sportielo, Mirante) Singo (Kalabria, Florenci ?) Malik (Kalulu) Tomori (Kjer, ???) Ernandez (???) Loftus-Cik (Krunic) Rejnders (Benaser) Musah (Pobega) Cukvueze (Pulisic, Romero) Ziru (???, Kolombo ?) Leao (Okafor, Selemekers- i njegov status je jako upitan)
A

ACM_1899

pre 9 meseci

vladar iz senke ti li si?
G

Gostivar

pre 9 meseci

@ACM_1989, jeste, on je. Vidi se po načinu pisanja i jedini konstantno spominje Pavara, o kojem se ne priča uopste tokom ovog prelaznog roka

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Jos pitas:-D
B

Brrrrr

pre 9 meseci

Idi na neki bazen,rashladi se,menadžera ima ova napaćena zemlja ne zna im se broj!
Y

Yika

pre 9 meseci

Sta nalupa
i

ili ili ili ili ili

pre 9 meseci

Duh Terzica usao u Milaneze.
b

barranjacccccccc

pre 9 meseci

Ako se pitate kako dinamo može proda igrača za 15mil evra a Zvezda ne može to je zato što dinamo svoje najtalentovanije klince ne šalje u Italiju za milion dva pa ako se klinci pokažu super ako ne proslede ih dalje a naša reprezentacija nema levog ni desnog beka već godinama..... užas!!!!!
b

bozaaaaa

pre 9 meseci

Ima i do toga sto je Hrvatska u EU,a mi nismo pa se svuda racunamo kao stranci i opada vrednost nasim igracima

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Katastrofalan posao sta god da bude na kraju, ovako nesto ne znam da li sam ikada video. Inace, Jungdal i Lazetic idu na pozajmicu (a mozda i budu prodati, nije ni to iskljuceno), Vaskez ce otici na pozajmicu (tako sam juce procitao, a i ima smisla), Kaldara, Balo-Ture, Mesias, Origi, ali, i (nazalost) Adli (moguca pozajmica, to je ono sto je dobro) i De Ketelare, ali, sigurno sledeca sestorica: Kaldara, Balo-Ture, Mesias, De Ketelare, Rebic i Origi- out.
@

@francuskapresuda

pre 9 meseci

Kako katastrofalan posao? Lik citavu sezonu katastrofalan, visoka plata, ima problema i s autoritetom...ko bi rizikovao i uzeo ga a da plati transfer? Vidis da su ga zaobisli ovi iz Arabije. Ovo je bomba transfer za Milan, ustedice na plati a i nece imati nekog nezadovoljnog koji bi mogao kvariti atmosferu u timu. Mene brine Lazetic, mlad al ne mozes dobiti za njega no evra kad je drvo, pa kukaju na Maldinija kako je otisao ovo ono, pa ako ga je on doveo nek i ide, panj da ne moze biti veci.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Nisu ga zaobisli ovi iz Arabije, nudili su mu deset miliona evra (doduse, neki pisu da je on trazio deset, a da mu je bilo nudjeno osam) po sezoni i on je to odbio.