Milan Radin otišao iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.18. | 13:15

Nova destinacija - Kazahstan

Partizan je danas ostao bez još jednog igrača. Član crno-belih više nije Milan Radin (26).

Omaleni vezista novi je fudbaler kazahstanskog Aktobea. Ugovor je potpisan na godinu dana, a klub iz Humske 1 je Novosađaninu izdao čiste papire, u zamenu za oprost dugova, kako bi nesmetano mogao da se otisne u inostranstvo.
Kad sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prijatelje. I kad je bilo teško i nisam igrao, uvek sam imao osmeh na licu. Njihova podrška mi je beskrajno značila. Uz tu energiju uspeli smo da osvojimo duplu krunu i posle 13 godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope, ali kako u životu obicno biva, u jednom trenutku putevi moraju da se razdvoje. Hvala beskrajno mojim saigračima s kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima ciji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope, članovima stručnog štaba i svima koji vole Partizan. Momci, samo hrabro, šampionski“, poručio je Radin koji se jutros oprostio od doskorašnjih kolega.

Izabrane vesti

Potom je u društvu menadžera Petra Bazića završio sve formalnosti sa doskoršanjim, a već danas popodne seli se u novi klub.
"Aktobe je veliki klub. Jedan od najvećih u Kazahstanu. Poslednjih sezona Kairat i Astana su mu preuzeli primat, jer više ulažu, ali koliko je Aktobe poštovan svedoči činjenica da je na svakom meču stadion krcat. Milan će imati priliku da u novoj sredini iskaže sve što zna", uverava Radinov agent Petar Bazić.

Aktobe je prošlu sezonu završio na devetom mestu Premijer lige Kazahstana, što mu je najlošiji rezultat u poslednjih 20 godina. Pet puta osvajao je titulu, a jednom kup. Početak novog prvenstva zakazan je za 11. mart. 

Milan Radin je iz Humske 1 otišao posle godinu i po dana koliko je prošlo od dolaska iz Voždovca. Odigrao je 31 takmičarsku utakmicu za Parni valjak i naročito u finišu minule sezone bio od koristi tadašnjem treneru Marku Nikoliću.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Milan RadinAktobe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara