Milan Rastavac
Milan Rastavac

Milan Rastavac trener kola, Petar Đuričković u idealnih 11 u Grčkoj - Evropa na vidiku

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.04.18. | 12:02

Veliko priznanje za bivši tandem Radničkog

Olimpijakos je deklasirao Kerkiru sa 5:1, ali s obzirom na razliku u kvalitetu timova to i nije toliko iznenađenja, pa je ugledna grčka Gazzeta za trenera kola u tamošnjoj Superligi proglasila - Milana Rastavca.

Nekadašnji šef stručnog štaba niškog Radničkog je u nedelju vodio Ksanti do pobede od 3:0 protiv PAS Janine, pa se njegov tim osamio na petom mestu na tabeli, koje znači i plasman u Ligu Evrope, pod uslovom da pehar Kupa, prema očekivanjima, pripadne AEK-u ili PAOK-u, a ne Panioniosu ili Larisi, preostalim učesnicima polufinala. Inače, prvi gol za Ksanti protiv Janine postigao je njegov nekadašnji đak iz Niša Petar Đuričković, koji je uvršten u idealnih 11 proteklog kola u Superligi.

Izabrane vesti

Da pomemo i da je sve vreme na golu Ksantija bio Živko Živković, bivši član Partizana.
Ogromna pobeda za Ksanti! Srpski taktičar je kao pobednik izašao iz duela sa kolegom Janisom Petrakisom i sada je favorit za mesto broj pet”, kratko obrazlaže svoju odluku Gazeta, dok za Đuričkovića dodaje.
Srbin je otvorio utakmicu vrlo lepim golom, dok je ukupan utisak o njegovoj igri u drugom poluvremenu bio veoma pozitivan”.

Do kraja sezone u Grčkoj ostalo je još tri kola. Ksanti je tim sa jednim od najmanjih budžeta u ligi. Niko se tome nije nadao.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Milan RastavacKsanti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara