Dani Sebaljos
Dani Sebaljos

Milanov kec na deset - Dani Sebaljos!

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.03.18. | 17:50

Već postoje ozbiljni kontakti, s tim da pregovori neće početi pre maja

Dani Sebaljos je fudbaler koji će na leto sigurno promeniti sredinu. Zaboravljeni vezista Reala iz Madrida je i prošle godine bio želja Milana, Rosoneri su ga nekoliko puta skautirali u zeleno-belom dresu Betisa, ali je na kraju izabrao Madrid i čuveni "Santijago Bernabeu".

Nema ljutnje, to je tada bilo logičan potez jer veliki Real ne zove svaki dan, a godinu dana kasnije romansa između Rosonera i zvanično najboljeg fudbalera Evropskog prvenstva za mlade u Poljskoj 2017. ponovo je aktuelna. Pregovori još nisu počeli, ali italijanski Kalčomerkato piše da je fudbaleru predočeno da se Milan ponovo interesuje i da je 21-godišnji Sebaljos preko posrednika već poručio vodećem dvojcu Rosonera Fasoneu i Mirabeliju da želi na San Siro. 

Izabrane vesti

Legao bi im kao kec na deset, u to nema sumnje. Jedino, što obe strane moraju da sačekaju maj mesec pre nego što klub sa San Sira stupi u konkretne pregovore. Jer, pre nego što se odluče na kupovinu novih fudbalera, Fasone i Mirabeli moraju prvo da dobiju od UEFA mišljenje da li su ispunili kriterijume po pitanju finansijskog fer-pleja koji, im trenutno visi kao mač nad glavom i stvara dosta problema.

Mirabeli je do sada završio samo pojačanja za džabe, Pepea Reinu i Ivana Strinića iz Napolija koji dolaze kao slobodni agenti 1. jula, dok će letnje investicije morati da pričekaju malo. Milan Sebaljosa vidi kao veliku mogućnost i realnu metu i kontaktiraće sigurno Real iz Madrida, ali bi problem mogla da predstavlja i činjenica da je Kraljevski klub spreman da traži 40.000.000 evra za vezistu koji se nije naigrao ove sezone u Primeri - devet utakmica, dva gola.

Nema sumnje da bi Dani Sebaljos na San Siru dobio prostor da pokaže sav kvalitet jer nemoguće je da za samo godinu dana zaboravi da igra fudbal. Da li će se taj transfer zaista realizovati pokazaće vreme.

FOTO: Action Images


tagovi

Dani Sebaljosletnji transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara