Miletić posle prvenca: Obećavam, neću stati na ovome

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.03.18. | 17:36

„Sveta Marković igra bez greške, on je budućnost Partizana“, kaže štoper Partizana

Konačno - Nemanja Miletić. Do danas tri asistencije - protiv Javora i Radničkog u Humskoj, te Mladosti u Lučanima - a onda kad je Partizanu trebalo za plasman u polufinale Kupa Srbije, evo napokon i pogotka u režiji iskusnog štopera.

Taman da overi trijumf favorita, neposredno posle vođstva u režiji Ognjena Ožegovića.
Dosad sam imao dosta šansi, ali lopta nikako nije htela u gol. Danas je, hvala bogu, došao trenutak kada sam upisao prvenac i obećavam da neću stati na ovome“, dobro je raspoložen Nemanja R. Miletić.

Izabrane vesti

Kako i ne bi bio, pošto je branilac duple krune em pobedio, em u drugoj uzastopnoj utakmici sačuvao mrežu mirnom.
„Odigrali smo dobro svih 90, bili mnogo bolji od protivnika u tvrdoj utakmici, po teškom terenu gde je gol sve  vreme 'visio u vazduhu'. U drugom  poluvremenu smo dali dva brza gola i mirno priveli utakmicu  kraju. Partizan živi od trofeja i mnogo nam znači plasman u polufinale Kupa Srbije“.

Pobeda je usmerila Parni valjak u polufinale Kupa Srbije, ali je na duge staze još važnije za crno-bele da u poslednje vreme, zajedno sa Miletićem u srcu odbrane sazreva mladi štoper Svetozar Marković (klasa 2000), koristeći odsustvo povgređenih Bojana Ostojića i Milana Mitrovića.
„Sveta je i ovu utakmicu, kao i onu protiv Čukaričkog odigrao bez greške. Milion puta sam rekao, a sad ponavljam da je on budućnost kluba. Drago mi je zbog dobre igre čitavog tima u poslednje tri utakmice. Odlično smo odigrali, izdigli se iznad svega, pokazali karakter i vratili se na pravi kolosek“.

Crno-beli ovaj ciklus utakmica završavaju u nedelju kad u Humsku 1 u okviru 28. superligaškog kola stiže Radnik.
„Surduličani su pokazali kvalitet tokom sezone. Daćemo sve od sebe da zabeležimo i tu pobedu na miru odemo na zasluženi odmor“, dodao je Nemanja R. Miletić.

FOTO: Star sport


tagovi

Nemanja MiletićSvetozar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara