Milojević: Drago mi je zbog deteta Pavkova

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.19. | 19:50

Trener crveno-belih zadovoljan viđenim u susretu sa Klužom

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Crvena zvezda je u jednom delu meča sa Klužom. Bilo je i kriznih situacija, pa je rumunski prvak mogao i do pobede. Međutim, Vladan Milojević je zadovoljan viđenim.

Izabrane vesti

On je istakao da ga raduje broj napravljenih šansi, te da će bolja realizacija doći sa svežinom.
„Prava utakmica, više od prijateljske .Igrali smo protiv ozbiljnog rivala, šampiona Rumunije. Zadovljan sam uglavnom našom igrom. Ono na čemu smo insistirali smo u većini slučajeva danas dobro radili. Imamo igrače koji teže ulaze u formu. Ovo su utakmice koje nam služe da ispravljamo određene stvari i da još bolje treniramo“, rekao je Milojević.

On je, između redova, pohvalio učinak Zorana Popovića.
Sa jedne strane rezultat jeste bitan. Imali smo mnogo šansi i u prvom poluvremenu smo mogli da rešimo. Najbolji akteri su bili golmani sa obe strane. Raduje me što smo stvarali šanse. Biće golova kada dođe svežina“.

Nije mogao Milojević da pobegne od vruče teme u Virdišgarstenu, odlaska Milana Pavkova.
Pavkov se pozdravio sa nama. Ne znam da li da budem srećan ili tužan zbog Pavkova. Drago mi je zbog tog deteta. Ja sam trener, ali postoji interes Crvene zvezde, kao i interes Pavkova. Da ode i zaradi. Svaki put kada mi ode neki igrač osećanja su mi pomašena“, dodao je Milojević

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara