Milojević: Idemo da promenimo torbu, pa letimo za Trnavu

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.08.18. | 21:11

„Zadovoljan sam zalaganjem svojih igrača, pokazali smo da imamo veliki roster i da mogu da računam na sve igrače“, rekao je strateg crveno-belih

Crvena zvezda je rutinski odradila posao u četvrtom kolu Superlige protiv Spartaka iz Subotice i ostala na maksimalnom učinku u dosadašnjem toku prvenstvene trke.

Vladan Milojević je odmorio gotovo sve startere na ovoj utakmici i sačuvao im snagu za revanš utakmicu sa Spartakom iz Trnave. Sa druge strane, Subotičani praktično nisu ni imali vremena za odmor od utakmice sa Brondbijem.
"Zaslužili smo da pobedimo. Čestitam Spartaku, izašli su da igraju hrabro, bez obzira na sve poteškoće. Zadovoljan sam zalaganjem svojih igrača, pokazali smo da imamo veliki roster i da mogu da računam na sve igrače", rekao je Milojević.

Izabrane vesti

Crveno-beli imaju svega dva dana do revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
"Mi ne razmišljamo o tome. Idemo da se spremimo, praktično samo da promenimo torbu. Sutra putujemo za Trnavu", kratak je bio Milojević.

Vladimir Gaćinović kaže da njegova ekipa nije bila okupirana dvomečom sa Brondbijem.
"Nismo bili, Crvena zvezda je uvek velika inspiracija za nas. U prvom poluvremenu smo bili egal protivnik, primili smo gol iz naše nesmotrenosti. U drugom nismo uspeli da držimo ritam, posebno nakon ulaska brzog Simića, koji je diktirao tempo. Od sveg srca želim da Zvezda pobedi Spartak u Trnavi. Mi smo hendikepirani smo posle 0:2, iako smo odigrali dobru utakmu, a kako ćemo biti uspešni u revanšu, videćemo. Daćemo sve od sebe da još jednom dostojno reprezentujemo ono što radimo", rekao je Gaćinović.

Crvena zvezda meč u Trnavi igra u utorak od 20.30, dok Spartak gostuje Brondbiju u četvrtak od 20 časova.

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara