Milojević: Igramo kao da nemamo prednost, za nas je ovo jedini meč

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.07.19. | 17:53

Strateg crveno-belih očekuje drugačiji stil igre šampiona Finske u odnosu na prvu utakmicu

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Finske)

Hladan vetar, na prijatnih 17 stepeni, u glavnom gradu Finske ledio je žile kompletnoj srpskoj ekspediciji u Helsinkiju, kao i navijačima iz Stokholma pristiglim na Telia 5G Arenu, ali svi veruju da će im posle sutrašnje partije izabranika Vladana Milojevića (18 časova) biti toplo oko srca.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je na revaš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija došla sa velikim kapitalom (2:0), i viškom kvaliteta u odnosu na sutrašnjeg rivala. Ali novi rival nije promenio stare navike trenera kluba sa Marakane Vladana Milojevića.

Kao i mnogo puta pre oprez je nešto našta se poziva pedantni stručnjak u najavi revanš duela sa Helsinkijem.
Došli smo da odigramo ne razmišljajući o rezultatu iz prvog meča. Tako ćemo da razmišljamo, tako se ponašamo. Ovo je drugo poluvreme. Igramo protiv ekipe sa velikom tradicijom, šampiona Finske. To je ekipa sa mnogo taleneta, znaju šta hoće na terenu. Pristupićemo kao da se igra samo jedna utakmica. Helsinki očekujemo u drugačijem izdanju“, poručio je na početku obraćanja Vladan Milojević.

U prevodu Zvezdin šef stručnog štaba je želeo da naglasi kako očekuje mnogo ofanzivniju postavku prvaka Finske.
„Helsinki nije bio pravi Helsinki u Beogradu. Ubeđen sam u to. Oni sad igraju pred svojom publikom. Očekuje se da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta. Imaju prepoznatljiv stil, sa mnogo talenta. Zato očekujem drugačiju utakmicu“.

Pre nego što je došao na konferenciju za medije Vladan Milojević je na centru stadiona Helsnikija imao razgovor sa Markom Marinom. Sve ukazuje da će kapiten crveno-belih biti u timu i pored upale ovojnice mišića.
Imao je mali problem. Za sada je sve kako treba. Imamo mnogo vremena do utakmice. Videćemo kako će izgledati sastavi“, rekao je Milojević i vešto odgovorio na pitanje o poziciji Degeneka.

Crvena zvezda je samo jednom u bogatoj istoriji ispustila prednost od 2:0. Bilo je to protiv Kelna. Međutim, Milojević tvrdi da igračima nije upozoravao igrače tim podatkom.
Ja se ne opuštam. Niti to dozvoljavam mojim igračima. Shvatićemo ovu kao jedinu utakmicu, rekao sam to već“.

Crveno-bele očekuje iskušenje na veštačkoj travi.
„Nemam šta tu da komentarišem. Moraćemo da se prilagodimo.

Nije želeo Milojević da govori o potencijalnom dolasku bivšeg kapitena Darka Lazovića.
Nije vreme, ni mesto da pričamo o tome. Imam dovoljan fond igrača“, zaključio je Milojević.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara