Vladan Milojević (©MN Press)
Vladan Milojević (©MN Press)

Milojević: Majdevac zavređuje pažnju; imamo malih problema

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.24. | 16:45

Trener Crvene zvezde tradicionalno zakopčan na pitanja novinara u najavi utakmice

Bliži se 25. maj i velika žurka na stadionu Rajko Mitić. Navijači i fudbaleri Crvene zvezde sedmu godinu zaredom slaviće titulu po završetku utakmice sa Čukaričkim (19.00), ali pre toga čega ih gostovanje u Kruševcu (četvrtak, 19.00), kao i finale Kupa Srbije u Loznici sa Vojvodinom (21. maj, 20.15).

Što se tiče prvog sledećeg izazova, reč je o ekipi Napretka koja najlošije stoji na tabeli plej-ofa Mozzart Bet Superlige. Kruševljani su u prethodnih pet utakmica osvojili samo jedan bod, protiv Partizana 3:3, nakon čega su izgubili od Vojvodine sa čak 0:5.

Izabrane vesti

Poslednji put kada su igrali na stadionu Mladost, beogradski crveno-beli slavili su sa 1:0. Bilo je to u decembru prošle godine, a pitanje pobednika odlučio je Piter Olajinka golom već u 7. minutu. Na prvenstvenom gostovanju Zvezde u Kruševcu pre toga bilo je 1:1, a u kupu su crveno-beli prošli tek nakon penala (0:0).

"Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica. Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe", naveo je Milojević u najavi utakmice.

Tradicionalno Vladan Milojević nije bio naročito pričljiv na novinarska pitanja povodom igračkog kadra i pojedinaca iz protivničkih redova..

"Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu".

Što se tiče druge strane...

"Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo", istakao je Milojević.



tagovi

FK Crvena zvezdaVladan MilojevićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara