Milojević: Moram da budem strpljiv…

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.18. | 17:12

"Zadovoljan sam kako smo igrali, mada nam se ponavljaju neke greške", kaže strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle trijumfa nad Javorom (3:0) na startu prolećnog dela sezone u Superligi.

Strateg crveno-belih je rekao da mu je jako drago zbog činjenice da je razigrao pojedine igrače iz drugog plana.
"Javor se predstavio u lepom svetlu. Prve utakmice su neizvesne i teške, jer niko nije u takmičarskoj formi. Zadovoljan sam kako smo igrali, mada nam se ponavljaju neke greške. Moram da budem strpljiv. Javor zaslužuje da ostane u ligi, to im iskreno i želim. Mi se okrećemo narednom meču", poručio je Milojević.

Izabrane vesti

On je istakao da je zadovoljan izdanjem Bena, iako je pojačanje iz Olimpijakosa promašilo nekoliko izglednih šansi. Milojević ga je u finišu prebacio na poziciju iza Pešića i odmah je usledila odlična asistencija.
"Cilj nam je bio da razigramo još neke momke. Imamo veliki i širok roster. Trudiću se da razigravam što više igrača. Ben je mogao da da jedan gol i da se predstavi u još lepšem svetlu. On može da igra na više pozicija u timu, viđađete ga na različitim mestima".

Navijači Crvene zvezde se nadaju da će za revanš u Moskvi u rosteru biti i Ričmond Boači. Dobre vesti stižu kada je u pitanju povreda Luke Andžija.
"Ne mogu da vam kažem ništa, Boaći je na pregledima. Sutra ćemo imati kompletnu informaciju. Što se tiče Adžića on je imao samo grč. Nema nikakvih problema".

Kratak je bio šef stručnog štaba Javora Vlada Jagodić.
"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. U najavi meča smo rekli da ćemo pokušati da tražimo ovde šansu. Znao sam da je to bio težak zadatak, posebno kada smo dobili gol u ranoj fazi. Možda smo zaslužili da damo jedan gol, jer smo imali nekoliko dobrih situacija. Sada imamo sedam kvalifikacionih utakmica. Bolji smo nego što smo bili. Zvezdi želim sve najbolje u Moskvi, verujem da mogu da prođu CSKA", poručio je Jagodić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara