Milojević najavio novog špica: Neki nam se nude, ali ne zadovoljavaju kriterijume

Vreme čitanja: 3min | čet. 19.07.18. | 14:02

Trener Zvezde o Ebesiliju, Melegu, Jevtoviću, Jovančiću, Dinamu iz Vranja...

Otišao je Aleksandar Pešić u Saudijsku Arabiju, njegovo mesto trebalo da je popuni Ričmond Boaći, ali kako povratak golgetera iz Gane tapka u mestu, tako se Crvena zvezda okreće polako drugim rešenjima u napadu.

Kineski Đangsu (još) nije pustio snažnog centarfora na pozajmicu, pitanje je i da li će, međutim, na Marakani nemaju vremena za čekanje, pa su krenuli da traže rešenja na drugoj strani, što je potvtrdio Vladan Milojević.
Radimo na dovođenju još jednog špica, ali nije lako naći odgovarajućeg. Neki igrači se nude, ali ne zadovoljavaju naše kriterijume. Imam veliko poverenje u gospodina Mitra Mrkelu, radimo danonoćno da dovedemo dobrog igrača, koji će zaista biti pojačanje. Ne želimo da dovedemo nekog samo da bismo doveli“, predočio je trener crveno-belih.

Izabrane vesti

Ukoliko niko ne stigne do petka u ponoć, kad u sedište u UEFA mora da bude poslat spisak za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, srpski prvak će na megdan Suduvi sa postojećim sastavom. A u njemu pohjedinci tek hvataju zalet.
„Meleg, Jovančić, Jevtović i ostali se nisu naigrali u svojim klubovima. Dobri su igrači, selektovali smo ih, želeli, potencijal nije sporan, ali i njima je potrebno vreme da vrate samopouzdanje. Dobijaće šansu od mene, ali i od njih zavisi mnogo. Što se ranije fizički pripreme, brže će se i samopouzdanje vratiti. Ebisilio je kvalitetan, doneće nam mnogo, ali i njemu je potrebno vreme“.

Dejan Meleg, El Fardu Ben i Milan Pavkov

A vremena za čekanje nema, jer već u petak kreće još jednog takmčenje. Utakmicom protiv Dinama iz Vranja (20.00, TV Arenasport 1) Zvezda kreće u odbranu titule.
„Počinje šampionat, znaju su ambicije Crvene zvezde, ne samo sad, nego uvek. Dolazi nam debitant u, ekipa koja je tokom minule sezone zauzimala mesto koje vodi viši rang. Igrali smo protiv Dinama i u Kupu Srbije. Nismo ni m,i ni oni, u takmičarskom ritmu, ali imamo veliki respekt prema Vranjancima. Ambizizni su, a trener Antić koji je pokazao da je jedan od najboljih u zemlji, sve što je Dinamo uradio je zahvaljujući njegovoj ljubavi i entuzijazmu prema Vranju. Spremićemo se na najbolji način, pozivam navijače da nam i na ovoj utakmici pomognu“.

Izvesno je, biće promena u odnosu na startnih 11 iz revanša sa Spartaksom.
Svi zaslužuju da igraju, videćemo posle treninga kako se osećaju. Sa pojedinim igračima moraćemo kroz utakmice da podižemo formu. Neki će, možda, dobijati dodatnu minutažu, neke ćemo odmoriti. Imam veliko poverenje u njih. Stvarno nam je uvek naredna utakmica najvažnija, i ne razmišljamo o utakmici koja nas očekuje u utorak. Veliki su problemi ako drugačije razmišljamo“, zaključio je Vladan Milojević.

KAKO JE FRANCUSKA OSVOJILA MUNDIJAL? NISTE VIDELI MNOGO LEPOG FUDBALA

U dvomeču sa šampionom Letonije, Crvena zvezda je naišla na defanzivni blok, probijen tek pred kraj revanša, a sa takvim stilom igre protivnika suočavaće se u većini superligaških, možda i na nekim evropskim utakmicama.
U ovom trenutku je teško igrati protiv bilo koje ekipe koja se dobro brani. Od igrača sam tražio i uvek ću, poštovanje rivala. Kada devet igrača stane iza lopte, teško je probiti. Prethodne godine se dešavalo da iz prve šanse postignemo gol, pa je sve išlo drugačije. Momci moraju da imaju strpljenja, videćemo u narednim utakmicama šta je ključ za prolazak pored takvih odbrana. Na kraju krajeva, pogledajte Svetsko prvenstvo. Kako je Francuska uzela titulu? Niste videli mnogo lepog fudbala. Videli ste defanzivni blok odakle je čekala grešku i osvojila Mundijal. Igra se na rezultat, a mi ćemo tražiti način da pronalazimo rešenja i za takve odbrane“, dopunio je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

FOTO: Star sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara