Milojević: Ne zanima me da li smo povlašćeni u Ligi šampiona!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 13:43

Strateg crveno-belih nije previše zainterosovan za stanje svog tima u predstojećim kvalifikacijama, ali je bio prilično jasan kada su u pitanju konture tima za narednu sezonu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je njegova ekipa apsolutno zaslužila da je u poslednjem kolu protiv Voždovca (subota 20.00) na stadionu Rajko Mitić pozdrave pune tribine, kao i da je želja da se on i njegova ekipa od Delija oproste još jednom pobedom.

Planovi za sledeću sezonu su već jasno precizirani, ali prvo će uslediti kraći odmor.
Ovo je za nas kraj. Želim da pricam o takmičaskom značaju. Oni igraju lep i dobar fudbal, spremali smo se dobro. Samo su Babić i Adžić povređeni. Vraća nam se Vujadin Savić. Zasluzili smo veliki broj navijača na tribinama. Igraćemo kao do sada. Želimo pobedom da zatvorimo sezonu. Jedva cekam predah. Imali smo veliki kontinuitet. Vreme je da napunimo baterije”, rekao je Milojević.

Izabrane vesti

Mnogo se priča o odlasku Luke Adžića, ali strateg crveno-belih nema komentar na to. Takođe, sa pozajmice se vraća i Andrija Luković, koji je imao odličnu sezonu u Voždovcu.
„Ne znam za Adžića, neću da komentarišem, nisam pratio. Lukovića dobro poznajem, odličan je igrač. Mnogo sam pričao sa njim, vrlo je interesantan. Videćemo na kraju sezone”, poručuje Zvezdin strateg.

Sledeći poduhvat predstavljaće kvalifikacije za Ligu šampiona, ali Milojevića ne intresuje status crveno-belih, odnosno da li će biti povlašćeni ili ne. Da to nije previše važno pokazale su i prethodne kvalifkacije za Ligu Evrope.
Ne pratim ostale lige, niti me zanima da li smo povlašćeni ili ne. Tako je - kako je. Bićemo maksimalno spremni. Sve ekipe su ujednačene. Svi imaju ozbiljne budžete”.

Milojević je jasan i kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu, ali odlasci igrača.
Imam veliku pomoć Mitra Mrkele u tome. On je 24 sata u prelaznom roku. Voleo bih da svi ostanu. Imamo svoje planove”.

Kakve su želje?
Da podignem pehar...”

Mislimo na prelazni rok?
Da mi se svi vrate zdravi, zaključio je i ostao maksimalno zakopčan Vladan Milojević.

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara