Milojević: Nema priče o Napoliju i Ligi šampiona, računam na Milića

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.09.18. | 12:47

"Svi zaslužuju da igraju. Morali smo da donesemo odluku, tako sam procenio. Milić je izuzetno dobar fudbaler, ali je to jednostavno tako", rekao je strateg crveno-belih

Crvena zvezda u subotu (20.30) igrača meč osmog kola Superlige protiv Radnika iz Surdulice, koji je zbog velike euforije oko Lige šampiona i utakmice sa Napolijem, u potpuno drugom planu zvezdaške javnosti.

Ipak, trener crveno-belih Vladan Milojević na sve načine pokušava da spusti loptu, pa od svojih igrča očekuje da budu na maksimalnom novou koncetracije u ovoj utakmici.
"Bez obzira na sve šta se dogadja, prvenstvo nam je priorite. To igrači vrlo dobro znaju, ali ću im skrenuti pažnju. Očekujem da radimo ono što smo radili do sad, dobru utakmicu. Pozvao bih navijače da nas podrže. Euforija je OK, živimo u tom ritmu. Ali, tražuću od igrača da ne pričaju o Napoliju i Ligi šampiona. Oni su sportisti, znaju da je prvi naredni protivnik najbitniji. Razmišljamo samo o Radniku jer nam je šampionat apsolutno prioritet i nema razloga za kalkulacije", kazao je Milojević.

Izabrane vesti

Crveno-beli su se ponovo okupili po završetku reprezentativne pauze.
"Pauzu smo iskoristili najbolje moguće, prijala nam je posle gustog rasporeda, bez obzira na to što je mnogo njih igralo za svoje reprezentacije. Raduje me što nije bilo većih zdravstvenih problema".

Strateg srpskog šampiona je poručio da je važno što na raspolaganju ima pozamašan fond igrača.
"Morate da imate veliki sastav. Zdrava konkurencija je veoma bitna, da zadržite nivo. Veoma brzo ćemo ući u loše vreme, zamor, žute kartone, ne daj Bože povrede... To možete lakše da prebrodite nego kada imate mali fond igrača", rekao je trener Zvezde.

Na spisku igrača za učešće u Ligi šampiona nije bilo mesta za Nemanju Milića, ali to ne znači da se na njega ne računa u ovoj sezoni.
"Svi zaslužuju da igraju. Morali smo da donesemo odluku, tako sam procenio. Milić je izuzetno dobar fudbaler, ali je to jednostavno tako. Računam, ne samo na njega, nego i na ostale igrače. Svi će dobiti svoju šansu", kazao je on.

Marin, Boaći i Čaušić su ozbiljno pojačali konkurenciju u timu.
"Marin jedino što je bio van ekipe, radio je samostalno. Fizički je spreman. Boaći i Čaušić su nastupali za svoje timove i nećemo imati problem. Boaći je neko ko je osetio Marakanu, a Marinu i Čaušiću će ovo biti prilika da debituju, ako budu u sastavu. Ne treba govoriti o njihovim fudbalskim kvalitetima. Želeli smo ih još u junu, ali tada nije bilo moguće. Vrlo brzo su se uklopili i najbitnije mi je bilo to što vole Zvezdu", rekao je Milojević.

Pohvalno je govorio o narednom rivalu Radniku, za koji je rekao da je veoma dobar tim, spoj mladosti i iskustva i da prema njima ima veliko poštovanje.

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara