Milojević: Nismo još šampioni, nadamo se da povreda Boaćija nije strašna

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 20:34

Lalatović čestitao Zvezdi na trijumfu i tituli

Šampionski šampanjac već može da se hladi. Crvena zvezda posle prvog kola plej-ofa ima sedam bodova viška u odnosu na niški Radnički. Pobeda u derbiju sezone (3:0) skinula je veliki derbi pritiska sa leđa crveno-belih.

Svi ih vide kao sigurne šampione, čak je i Nenad Lalatović to istekao. Ipak, trener crveno-belih Vladan Milojević je obazriv.
Videli smo Radnički sa tipičnim Lalinim mentalitetom. Jaki su i agresivni na svim delovima terena. Ne bih se složio sa Lalom da smo već osvojili titulu. On je zvezdaš, pa tako priča. Obazriv sam, mi se sada okrećemo Kupu. Ovo je prvi put da smo osvojili tri boda.. Ništa još nije gotovo. Ima tu još ekipa, biće mnogo borbe“, poručio je Milojević.

Izabrane vesti

Navijačima Crvene zvezde lepo veče pokvarila je povreda Ričmonda Boaćija koji je sa sanitetom napustio stadion Rajko Mitić. Imao je i veliku oblogu ispod kolena.
Dobio je udarac u prvom poluvremenu. Na pauzi smo već videli da će teško izdržati duže. Počelo je da ga boli tek kada se ohladilo. Sutra ćemo videti šta je i kako. Nadamo se da nije ništa strašno“, dodao je Milojević.

Trener Radničkog Nenad Lalatović čestitao je crveno-belima na pobedi i izvesnoj tituli.
Čestitam Zvezdi, oni su već 80 posto šampioni. Oni su to zaslužili, jer imaju najbolji tim i najboljeg trenera u ligi. Retko ko ovde može da se vrati posle 2:0. Možda je bio penal za nas, ali pitanje je da li bi to nešto promenilo. Zvezda je bila bolja i zasluženo pobedila. Nismo se nijednog trenutka nadali tituli pored ovakve Zvezde. Napravila se takva slika u medijima. Poljuljalo nas je taj prvi pogodak. Možda je bio penal za nas, ali to ne umanjuje Zvezdin trijumf“, dodao je Lalatović. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK Crvena zvezdaVladan MilojevićNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara