Milojević: Odavno nisam ovako uživao

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.10.18. | 19:43

Strelac Stojiljković: Ovo mi je prva utakmica posle povrede i mnogo mi je drago što sam se vratio na ovakav način...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije imao zamerki posle pobede u Vranju i plasmana u osminu finala Kupa Srbije. On je pohvalio ambijent na jugu Srbije i kazao da odavno nije tako uživao u nekom susretu...
"Zasluženo smo slavili, bili smo dominantni, zadovoljan sam. Diktirali smo tempo, bilo je nekih novih stvari koje smo probali, a vežbali smo ih na treningu. Želimo da igramo drugačije, a igrači sa manjom minutažom su dobili priliku ovoga puta. Dinamo je pružio otpor koliko je mogao i mislim da je rezultat realan"

Trener Zvezde posebno je pohvalio domaćine iz Vranja...
"Odavno nisam ovoliko uživao! Dočekani smo fenomenalno, jedna velika desetka za gostoprimstvo. Poslali smo lepu poruku srpskoj fudbalskoj javnosti, bilo je sjajno biti akter ovakve utakmice. Iskreno, nisam baš očekivao, ali kada vidite koliko ovde ljudi vole fudbal, shvatite da nije lako Vranjancima, jer igraju svoje mečeve Superlige kao domaćini u Surdulici"

Izabrane vesti

Milojević je podvukao da su Srbiji potrebni klubovi kao što je Dinamo.
"Vidim i po mojim igračima da su uživali, teren je bio fenomenalan. Prvi put sam u Vranju i Zvezdi je ovo prva utakmica ovde. Pozvao bih sve Vranjance da pomognu i podrže Dinamo"

Nikola Stojiljković načeo je odbranu Vranjanaca. Gol mu posebno znači jer izlazi iz povrede...
"Nadam se da će biti još mnogo tako dobrih centaršuteva. Hajdin me je zaista sjajno uposlio, odlično je centrirao, čitava akcija je bila dobra. Na meni je bilo da sprovedem loptu u mrežu i drago mi je što smo na vreme otvorili utakmicu. U drugom delu igre Joveljić je potvrdio pobedu, priveli smo lagano utakmicu kraju. Pobede i golovi znače i na treninzima, a možete zamisliti koliko su bitni na takmičarskim utakmicama. Svima nama ova pobeda podiže samopouzdanje, a meni posebno zbog gola. Za napadača su pogoci najbitniji. Ovo mi je prva utakmica posle povrede i mnogo mi je drago što sam se vratio na ovakav način. Najbitnije mi je da sam zdrav. Dobio sam malo jači udarac u prvom poluvremenu i zato sam napustio teren, ali osećam se dobro i sve je u redu", zaključio je Zvezdin napadač.


tagovi

Vladan MilojevićNikola StojiljkovićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara