Milojević: Samo sam poslušao svoje srce, volim Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 23:13

Joveljić: Neverovatan gest mojih saigrača kada su odlučili da ja šutiram penal...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao je više razloga za zadovoljstvo. I zbog rezultata protiv Spartaka (4:0) i zbog dobrih partija mladih igrača kojima je u većem broju ukazao šansu...
"Večeras smo prisustvovali sadržajnoj utakmici koja je doduše igrana u neobičnom ambijentu, nismo navikli na prazne tribine, ali makar nas je vreme poslužilo. Spartak je ekipa koja od samog početka sezone igra evropski, moderan fudbal, i nisu došli na Marakanu da se brane. Želim im mnogo sreće i da ostvare sve svoje ambicije. Što se nas tiče, govorio sam više puta i ranije, rekao sam i igračima - nema opuštanja. Želimo da završimo profesionalno, maksimalno profesionalno ovu sezonu"

Izabrane vesti

Milojević je pohvalio mladog napadača Dejana Joveljića, strelca dva gola...
"Joveljić je biser, ja sam kao njegov trener ponosan. Želim da nastavi dobro da radi. Omladinska škola Crvene zvezde radi ozbiljan posao, što se pokazuje i na primerima Luke Ilića i od prošle sezone Luke Adžića"

Zvezdin trener zamoljen je takođe da prokomentariše i najavu potpisa novog ugovora. To je praktično gotovo stvar.
"Ja sam rekao da to nije sporno, moja želja i put kojim smo krenuli... Bitno je da imate kontinuitet. Morate da slušate srce. Ja ga slušam. Volim Crvenu zvezdu, više puta sam pokazao i rekao. Idemo dalje", zaključio je Milojević.

Mlađani Dejan Joveljić zahvalio se na ukazanom poverenju i treneru i saigračima, koji su mu dozvolili da šutira penal.
"Presrećan sam! Neverovatan gest mojih saigrača kada su odlučili da ja šutiram penal. Moram da kažem da nisam osećao pritisak kada sam šutirao. Veći sam pritisak osećao svaki put u omladincima kada sam šutirao nego sad. Ne znam zašto, bio sam siguran da će ući, morala je nekako da uđe", opisao je Joveljić situaciju pre svog prvog seniorskog gola za crveno-bele. 

Posle prvog gola, usledio je i drugi, ukupno 46. ove sezone računajući i Omladinsku ligu...
"Lepo sam sklonio loptu i šutnuo. Najlepši je osećaj kada lopta zatrese mrežu. Golove posvećujem mami, tati i sestri. Porodici koja je uvek bila uz mene. Nadam se da će ih biti još", zaključio je nasmejani Joveljić.

Foto: MN Press


tagovi

Dejan JoveljićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara