Milojević: Suduva? To što su izbacili Apoel dovoljno govori...

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.07.18. | 23:19

Trener Zvezde poručio je da njegove momke nije uhvatila panika protiv Spartaksa

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan trijumfom nad Spartaksom najviše zbog činjenice da su igrači srpskog šampiona pokazali strpljenje. On je istakao da crveno-bele čeka težak posao u narednoj rundi protiv Suduve.
"Imali smo prepisanog rivala iz prvog meča. Odlučili se za isti sastav i isti način igre. Bilo je jako teško  probiti vrlo disciplinovanu ekipu. Imaju i oni adute, kao što je igrač koji dobro baca aut. Bili smo strpljivi, bolji nego prošle sedmice. Očekujem da dižemo nivo igre iz utakmice u utakmicu. Imamo par igrača koji kroz takmičenja moraju da dižu formu. Imali smo i nekoliko debitanata. Čestitam igračima, spremamo se za početak prvenstva. Hvala navijačima, bilo je 23 hiljada navijača. Veliko bravo za njih", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle meča. 

Potom je govorio o iznenađujućem ishodu dvomeča između litvanskog i kiparskog šampiona.
"To samo pokazuje koliko je Suduva kvalitetan rival. Apeol sve karte baca na ligu šampiona. Oni su mnogo rezultata okrenuli, imaju frenetičnu podršku na svom stadionu. Moramo da izbacimo iz glave da postoji amaterski fudbal. Apeol jeste bio favorit, ali svi treniraju, svi imaju ozbiljne trenere. Izdražti na stadionu Apeola govori mnogo".

Izabrane vesti

Strepela je Marakana, ali Milojević je poručio da njegove momke nije uhvatila panika.
"Nismo se pribojavali. U prvom meču smo za nijansu bili bolji. Nedostajao nam je neki lak gol. Dobro je što smo pokazali strpljenje, pokušavali smo da se držimo dogovora. Poenakd nas hvata panika, ali došao je taj jedan pogodak koji smo držali. Imamo mnogo prostora za napredak što se tiče forme i ritma. Zadovoljan sam karakterom igrača. Dižu se pojedinci koji imaju snage za 65 minuta“.

Foto: Starsport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara