Milojević: Terzić pokazao raskošan talenat

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.08.18. | 23:19

Moram da naglasim da smo imali dosta oscilacija u igri, što je sasvim normalno, jer nekoliko igrača nije u ritmu...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kazao je posle pobede nad Čukaričkim da je njegov tim večeras dosta oscilirao, ali da su najvažnija tri boda iz teškog susreta. Njegovi izabranici zadržali su maksimalan učinak i upisali peti trijumf u domaćem šampionatu, golovima Slavoljuba Srnića i Marka Gobeljića.
"Čestitam mojim igračima i fudbalerima Čukaričkog na dobroj utakmici. Ono što smo želeli je da nastavimo pobedničku seriju, a znali smo ko nam je došao u goste. Čukarički nije imao poraz do ovog meča. Moram da naglasim da smo imali dosta oscilacija u igri, što je sasvim normalno, jer nekoliko igrača nije u ritmu. Jedno je trening, drugo utakmica, ali rekao sam da ću biti strpljiv".

Trener Zvezde se posebno osvrnuo na mladog levog beka Aleksu Terzića, koji je asistirao kod pogotka Srnića...
"Šansu na ovom meču dali samo našem detetu i velikoj nadi Aleksi Terziću, novom mladom reprezentativcu, koji je pokazao raskošan talenat i da napreduje iz dana u dan. Jako je bitno i da ostali igrači mogu da se oslone na njega. Još jednom smo pokazali da razvijamo naše mlade igrače. Žao mi je što zbog kretanja rezultata i Dejan Joveljić nije ušao, ali vredno rade i jako sam srećan zbog toga".

Izabrane vesti

Milojević je imao reči hvale i za protivnika, svoj bivši klub...
"Drago mi je i da vidim dosta mladih igrača u Čukaričkom, neki su bili klinci kada sam ja bio trener, zato mi je puno srce. Čestitam kolegi Simi Kruniću na hrabrosti što im daje minutažu, biće to veliki benefit za njih u budućnosti", zaključio je mladi stručnjak.


tagovi

Vladan MilojevićAleksa Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara