Milojević: Tešoviću želim da vodi Partizan

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.10.18. | 18:35

"Zaslužuje da ide tamo gde ga srce vodi", kaže strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je izdanjem svog tima u večerašnjoj utakmici sa Mačvom, zahvaljujući kojem je srpski šampion otišao na devet bodova udaljenosti od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, odnosno čak 11 u odnosu na večotog rivala Partizan.

Crveno-beli su u Šapc rutinski odradili posao i slavili golovima Pavkova i Jovančića.
"Ima nekih elemenata koje možemo da se popravimo, ali suštinski sam zadovoljan igračima. Ono što smo želeli od ove utakmice, to smo i dobili. Za Mačvu neće biti zime, prošle godine smo se opekli, sada nismo želeli da rizikujemo ništa", rekao je Milojević posle utakmice.

Izabrane vesti

Bio je ovo kumovski okršaj, pošto je pomoćnik Vladana Milojevića iz Panioniosa Darko Tešović debitovao na klupi Mačve.
"Tešović će doneneti nešto novo Mačvi. Sada je imao vrlo je malo prostora bilo da on nešto može da uradi. Videćete, on će napraviti neke velike stvari ovde. Želim mu da ide u klub koji voli, a to je Partizan. Zaslužuje da ide tamo gde ga srce vodi".

Tešović smatra da njegova ekipa u ovom trenutku nije mogla više protiv daleko kvalitetnijeg protivnika.
"Ovo je ambijent zbog kojeg treba da se igra fudbal. Ima prostora za napredak, igrači tek treba da shvate filozofiju i napreduju. Crvena zvezda je pokazala koliko je moćna i to je realna slika u ovom trenutku. Ipak, naša igra može da bude sve bolja. Nisam zadovoljan samo nekim kartonima, koje smo bespotrebno dobijali", rekao je Tešović.

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan MilojevićDarko Tešović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara