Nemanja Milojević protiv Mačve
Nemanja Milojević protiv Mačve

Milojević u reprezentaciji Grčke

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.03.18. | 17:57

U21 doduše

Goran Đorović nije zvao ili bar nije bio dovoljno ubedljiv, Antonis Nikopolidis jeste. Nemanja Milojević, skrajnuto krilo Čukaričkog i sin trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, tako se našao na spisku U21 reprezentacije Grčke, a ne Srbije. Milojević je rođen u Atini 1998. godine dok je otac Vladan igrao za Panatinaikos. Već ima pet nastupa za U19 selekciju Grčke, a sada je napravio uslovno rečeno logičan korak. Grci su prvi zvali još tada. Sada izgleda opet.

Odluka postaje još razumljivija kad znamo da Milojević više ne igra tako standardno za Čukarički, pošto je odbio da sa Brđanima produži ugovor koji mu ističe na leto. U Čuki kažu: zbog toga što je tražio garancije da će biti prvotimac. Bilo kako, sigurno je da mu poverenje Nikopolidisa prija.

Izabrane vesti

Uostalom, na leto će biti slobodan igrač. Nije nemoguće ni da karijeru nastavi baš - u Grčkoj. Odavno već tamošnji mediji pišu i da je Vladan Milojević velika želja Olimpijakosa. Oskar Garsija se sigurno neće zadržati toliko dugo u Pireju. Pitanje je samo ko će na leto biti ubedljiviji: Zvezda ili Olimpijakos?

A što se Milojevića tiče, neće sada niko liti suze za njim. Ali nije ni za Filipom Stojkovićem ili Adamom Marušićem kada su prihvatali pozive iz Crne gore. Koju godinu kasnije, vidimo da bi obojica makar konkurisali za mesto u A reprezentaciji.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nemanja Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara