Milojević ukida rotacije – svim snagama na Čukarički

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.08.18. | 12:34

„Sutrašnji meč nam je jednako važan kao revanš u Austriji“, poručio strateg crveno-belih

Sve misli okrenute su ka Salcburgu, ali fudbaleri Crvene zvezde sutra moraju da odrade duel protoiv Čukaričkog (20.30). Trener Vladan Milojević  u dosadašnjem delu Superlige je uglavnom rotirao tim, ali sada najavljuje drugačiju odluku.

On je istakao da bi vrlo lako šansu mogli da dobiju starteri iz duela protiv Red Bula.
„Neće biti promena u sastavu. Pobeda protiv Čukaričkog nam je veoma važna, najvažnija u ovom trenutku. Svakako da je revanš protiv Red Bula bitan, ali nam je Čukarički podjednako važan. Svakom takmičenju pristupamo ozbiljno“, poručio je Vladan Milojević.

Izabrane vesti

On je veliki trag ostavio na Banovom brdu. Međutim, već je, tokom prošle sezone, vojevao protiv Brađana. Ima maksimalan učinak. Međutim, Čukarički je sada naoštren da prekine tradiciju. Posaebno posle dobrog starta.

Kako ne opteretiti previše udarene snege, pobediti Čukarički, a ne misliti na revanš u Salcburgu i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Samo su neka od pitanja koja muče stratega crveno-belih Vladana Milojevića pred derbi sa Brđanima koji se igra u okviru šestog kola Superlige na Marakani (subota, 20:30).
U goste nam dolazi ekipa iz samog vrha srpskog fudbala. Izrasli su u stabilnog superligaša. Radi se o skupu dobrih igrača, igraju dobro od početka prvenstva. Očekujem dobar meč, i pozivam navijače jer nismo navikli bez njih“, dodao je Milojević.

Govorio je Zvezdin strateg i o zdravstvenom biltenu, odnosno povredama Ebeslija i Savića. 
"Ebisilio je i dalje povređen, on je u fazi rehabilitacije i nadam se da će da bude ubrzo sa nama. Savić je danas bio na pregledima i danas ćemo imati više informacija, ali ne očekujem da je veliki problem u pitanju i optimista sam da će uskoro biti sa nama. To je to što se tiče povreda, osim malih, mehaničkih udaraca, što ne računamo kao povrede. Milić trenira sa nama, tako da je i on u trenažnom procesu, tako da ću moći da računam na njega".

(Foto Star Sport)


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara