Milojević: Vojvodina nas previše respektovala

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.09.18. | 23:47

"Lepo je igrati u Novom Sadu"...

Šampion Srbije zadržao je maksimalan učinak i posle gostovanja u Novom Sadu. Derbi sa Vojvodinom rešili su golovi El Fardua Bena, Milana Pavkova i Srđana Babića. Vladan Milojević mora da bude zadovoljan. Posle teškog meča u Austriji i emotivnog pražnjenja nakon izborenog mesta u Ligi šampiona Crvena zvezde je pokazal ozbiljnost najvišeg nivoa i preskočila nimalo laganu prepreku. 
"Kao što sam rekao pre meča, lepo je igrati u Novom Sadu. Nismo imali vremena u gustom rasporedu za posebne treninge. Probali smo malo da kombinujemo pri čemu sam gledao koje igrače mogu da iskoristim zbog emotivnog pražnjenja", počeo je Milojević.   

Mladi stručnjak kaže da je pobeda zaslužena, ali možda previsoka...
"Utisak je da nas je Vojvodina respektovala više nego što je trebalo. Ali jesmo zasluženo pobedili i na najbolji način idemo na odmor posle kojeg nas čeka nastavak paklenog ritma. Rivalu čestitam na fer i korektnoj igri i želim mu da već od sledećeg duela započne niz pobeda", zaključio je Milojević.

Izabrane vesti

Reprezentativna pauza na programu je naredne dve nedelje počevši od 3. septembra, a Zvezda takmičenje u Superligi nastavlja duelom sa Radnikom na stadionu Rajko Mitić, u okviru 8. kola.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara