Milojević: Za klupsku istoriju

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.19. | 13:27

„Verujem da ćemo pred mnogo navijača proslaviti rekord“, poručio Zvezdin strateg uoči meča sa Zemunom

Sve ukazuje na to da Crvena zvezda ima čist zicer protiv Zemuna (subota, 18 časova). Međutim, utakmica sa timom iz Gornje varoši je za crveno-bele posebna. Tim Vladana Milojevića može da uđe u sve klupske almanahe i seriju nepobedivosti produži na 52. meča u prvenstvu. Najviše u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala.
Takođe, Zvezda će sutra obeležiti 74. rođendan, pa na Marakani veruju da će tiribine biti dobro popunjene.
„Dolazi nam ekipa čije igre od početka prvenstva nisu ispraćene bodovima koje zaslužuju. Treba biti obazriv, rival je dobar, a velika sanga mu je u Dejanu Đurđeviću. Drago mi je što se vratio u srpski fudbal, trener je koji predstavlja spoj mladosti i iskustva. Očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu“,  rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Zna Milojević da neće morati da gubi vreme kako bi motivisao tim pred sutrašnji meč.
„Nisam neko ko priča unapred, ali je ova generacija veoma kvalitetna i definitivno je ostavila trag u klupskoj istoriji. Trudimo se i dobro je što nas prate rezultati, ako ostvarimo rekord biće to još jedno lepo priznanje za naš rad. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da zajedno proslavimo rođendan, posebno zbog humanog gesta kluba. Zvezda je još jednom pokazala društveno-odgovornu crtu“.

Izabrane vesti

Osvrnuo se Milojević i na kadrovsku situaciju.
„Više ćemo znati posle predstojećeg treninga. Borjan je znatno bolje, a raduje i odlična partija Popovića u njegovom odsustvu. Mrkela i ja smo insistirali na njegovom dovođenju i prethodni meč je potvrdio da je to bila dobra odluka“, dodao je Milojević.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara