Komentari na vest

Milojevićeva poruka Feđi Dudiću: Stranac si, primaš platu u Srbiji, povedi računa šta pričaš...

S

STRAHINJA DELIJA

pre 8 dana

A ko je u stvari taj Dudić? mali miš sarajevski.
M

Mrzitelj smradova

pre 9 dana

Tako ispadne kad volinu pitaš za mišljenje, umesto da ga ostaviš da muče

gemathegreat

pre 9 dana

Kad su Duljaja išta pitali ???
R

Rade J

pre 9 dana

Šta reći, poput šefova i Milojević polako postaje sirovina!
N

Nezvani gost

pre 9 dana

On ne postaje sirovina, on je bio i ostao sirovina.
P

Posteno

pre 9 dana

Pa i sami neki navijaci zvezde su rekli da ih je sramota na koji nacin njihov klub osvaja titulu. A Miloju smeta Fedjina izjavaa, i jos poziva navijace da ga docekaju kako treba, ocekujmo vredjanje na nacionalnoj osnovi i repertoar uvreda po direktivi trenera.

gemathegreat

pre 8 dana

Pazi, vrlo ciljana grupa " sami neki navijači". Da nisu možda presvučene crno bele keceljice jer one vrlo često imaju takav običaj.
G

Gagi toro

pre 9 dana

Sad da ih oderemo ko jarca
I

Ivan FCRS

pre 9 dana

Ovo deset ljudi pisalo sve komentare. Pominju neki Velez, koga boli uvo... Dobili ste po tamburi dva puta u 4 dana vi pominjete Fedju Dudica, niko ne zna ko je on, nebitan fudbalski patuljak. Kakva nemoc, i plakanje, narikanje.
I

Ivan FCRS

pre 9 dana

Prvo Milojevic nije njega pomenuo prvi, nego je dobio pitanje da prokomentarise ovog balijandera. U cije ime on govori da je Zvezdine navijace sramota bilo cega? Ovaj se iskompleksirao sto je dobio pet komada, i onda se vadi na to kao grobaristanci da je sve namesteno.
R

Reli vozac

pre 9 dana

Sta ti je to "FCRS"?
j

just

pre 9 dana

pale se lampice na aerodromima Kipra,Grcke i Arabije kad cuju za pedatnog strucnjaka
S

Smederevo23

pre 9 dana

Al su zato lampice u glavama navijaca jugoslovenskog(ANTISRPSKOG) fudbalskog kluba vec odavno pregorele. Do ludila ih je doveo Milojevic gazeci ih kad god je pozeleo.
z

zasu

pre 9 dana

Velez ga izbacio sa 5x jeftinijim timom. Zavio AEK u crno, na Kipru nista nije napravio. Nije ni cudo sto mu smeta, moze da bude samo ovde trener i uzima lazne titule.
K

Kao

pre 9 dana

Sto je marka prevaru nikolica izbacio lihnestajnski vaduz koji nastupa u drugoj ligi svajcarske i sta sad?
M

Mujagic

pre 9 dana

Da je i mene neko izbacio sa Velezom, dok imam visemilionski budzet, ni ja ga ne bi mogao ocima gledat…

gemathegreat

pre 9 dana

Mo je zato što si zelen.
A

Advokat

pre 9 dana

I pored zajapurenog komentara ostaje da je Miloje je ispao od Fedje Dudica i da je najuren nedugo zatim. Sa druge strane Klop je svakako bio uspešniji u dvomeču sa pedantnim stručnjakom od Aranđelovca.
M

Ma da bre to

pre 9 dana

Danas sve i svasta moze da izjavi, to je potpuno ok i legitimno. Problem nastaje kada ti koji pricaju treba da pokazu to na terenu, pa da imaju argumente za to sto pricaju. Evo imace gospodin priliku u PO da pobedi zvezdu i da njegove reci dobiju tezinu, zvezda je vec sampion, nema ambicija, moze da se igra i da odredjuje ko ce u evropu, cuka, radnicki ili vozdovac. A posle one izjave, sumnjam da ce Miloju da ponestane motiva da ih pregaze. Pa onda gospodin moze, ali ne u emisije o sportu, nego u rijaliti. Jer tamo je mesto takvima. Koji laju u prazno...nemoj posle zvezda je najskuplji tim u drzavi, zvezda je svojim uspesima dosla do tog stadiuma da su joj rezerve bolje od 95% timova u ligi. I jos skuplji cemo biti. Pozz
N

Novi Sad jedan grad...

pre 9 dana

Zvezda je drsavno-politicki projekat i masinerija za pranje novca BG politicara i nista vise od toga. Sav novac koji ima i kojima placa igrace je iz budzeta Srbije. Prema tome, nemoj da drvis u prazno. Pojma nemas. Isto vazi i za Zvezdinu filijalu Partizan.
K

Kaciga

pre 9 dana

Dudic ne laje u prazno, cetvrti je sa Radnickim, igrao je polufinale kupa, imao je uspeha i ranije u Bosni, zna ga Miloje odlicno zato mu se i navalio na ledja. Na Marakani da pobedi Zvezdu ne moze pa makar se zvao Carlo Anceloti ali to ne govori o njegovim trenerskim kvalitetima nego o razlici u kvalitetu ekipa koja je ogromna. Malo respekta prema ljudima koji rade posteno i imaju korektne rezultate Slavku Perovicu zvezdinom detetu i Fedji Dudicu a malo vise samokritike, nije sve u parama i titulama treba sacuvati obraz. Ne znam meni je drazi Slavko Perovic nego neki koji daju citulje Branu Micunovicu sponzoru modernog crnogorskog separatizma, inace svome jataku, pa neka uzmemo jos 20 titula za redom. Miloje je vec zvezdina legenda, ja bih prvi voleo da ostane u Zvezdi koliko hoce ali mu ne trebaju ovakve izjave, ocigledan licni animozitet prema Dudicu prenosi na navijace a to ce sve da se zavrsi skandiranjem Dudicu na nacionalnoj osnovi, ne treba nam to lazno srbovonje dok se cuti na mnogo gore stvari.
@

@Novi Sad jedan grad...

pre 9 dana

Isto tako je i Vojvodina autonomaski projekat grada Novog Sada. Sto se pare ne ulazu u FK Novi Sad. Nijedan navijac FK Novi Sad nije autonomas. Detelinara sva za Srpstvo dise, a za Vosu navija komunisticka ekipa sa Limana. Oni sto se protive izgradji pravoslavnih crkava navijaju za Vojvodinu. Takvima pare ne treba davati.
Z

Zvezdanica

pre 9 dana

Pa vi ionako sve odredjujete, pod uslovima kako se igra protiv zvezde u ovoj namestenoj ligi ni Real Madrid ne bi imao sanse, a ne Fedja sa Radnickim.
s

splav cunami

pre 9 dana

Kako Voždovac da igra evropu to bi baš bilo lepo da nam objasniš? Kad igra play-out...
Г

Гос'

pre 9 dana

Има нешто лилно овдје изгледа. По чему је то човјек странац, што није рођен у Србији ил шта?! Долази из земље гдје живи 1,5 милиона Срба. Шта ако су Милоје и он приппандици истог народа..😉
n

nedano

pre 9 dana

Cega bolan 1, 5 mil? Trenutno su ispod miliona.
Г

Гос'

pre 9 dana

Буахаха, ма како да не. Ал си схватио видим поенту и драго ми је..

gemathegreat

pre 9 dana

Imanje stranog pasoša definiše stranca. Fedja Dudić ima bosanski pasoš ergo stranac. Fedja Dudić nema nikakvo pravo da priča u ime zvezdinih navijača potovo sa pozicije trenera jednog od klubova. Nevaspitano, nekulturno i neprofesionalno ponašanje jednog trenera.
Г

Гос'

pre 8 dana

Ако се осјећа Србином, тј. припадник је нашег народа мож добије пасош кад и како оће..
D

Dokle?

pre 9 dana

Kod nas vecito problem sa nacionalizmom.
ć

ćutanje je blagoslov

pre 9 dana

Sujeta je veliko zlo i kod Milojevića a i ranije kod Stankovića samo u vezi igrača. Nevezano za Dudića. Ovim komentarom je samo pokazao ko je u stvari. Ako nemaš šta pametno reći, bolje preskoči pitanje i ćuti.
H

Hibridi

pre 9 dana

Odmah se udara po sovinizmu cim se u naznaci ugroze zvezdanini interesi. Znamo kome ne odgovara ozbiljna i zaista konkurentna liga sa do 12 klubova.
G

GOST1234

pre 9 dana

PA VAMA NE ODGOVARA!!!!!!!!!!!!!!!! BILI BI DESETI................................
K

Kaciga

pre 9 dana

Ne prasta Miloje ono izbacivanje sa AEK-om, ocigledno mu je Dudic trn u oku, dobro je za fudbal da se stvara rivalitet izmedju Zvezde i Radnickog bilo bi samo lose da Miloje navali Delije na ledja Dudicu jer znamo da ce to da bude na nacionalnoj osnovi. Dudic je odlican trener za nase uslove, imao je i odlicne izjave o skracenju lige sto govori da misli dobro srpskom fudbalu, covek je iz Bosne naravno da voli svoje ali da je nacionalista ne bi dolazio u srce Sumadije, nebi pozivao navijace da se vrate na tribine, nebi hvalio atmosferu dok se na tribinima pravi koreografija srpske trobojke. Bilo bi odlicno za nas fudbal da Dudic ostane u Kragujevcu ali vec se pominje Hajduk Split tako da tesko.
z

zvazdan

pre 9 dana

Duljaj sumadinac, a Kragujevac Tanzanija. e Miloje.
T

Tuneki

pre 9 dana

Cela ekipa stranci Dobijaju pasos cim prvi put udju u zemlju Sin Grk Rekordne pobede u Srbiji Otkazi u stranim klubovima u rekordnom roku
s

sjedi dje si

pre 9 dana

lazni treneru...samo u zvezdi mozes raditi
F

Fakti

pre 9 dana

Samo da u Zvezdi sto duze ostane Miloje. Ja za titule ne brinem. On to odradi krajnje rutinski. A i Ligu Sampiona lagano udje Miloje. Tako da kompleksi su cudo. Lajte kere Jakobsfelda, to je sve sto mozete da uradite.
N

Naser...

pre 9 dana

Ðiga je Srbin iz Kruševca. Dobio papire nakon4- 5 meseci. Za nedaj bože ako fali bonus igrač(ako se reprezentativac sa Novog Zelanda povredi). Tako ti je to a Feđa da ćuti ob je stranac!

gemathegreat

pre 8 dana

Fedja je strani državljanin na privremenom radu, pri tom trener jednog kluba a daje izjave u ime navijača drugog kluba a sporadi ličnog tamburanja. Kad kaže Z od Zvezda da stane mirno.
B

Britko

pre 9 dana

Miloje sine moj, tvoj maksimalni domet je vodjenje Zvezdane u namestenoj ligi. Oprao te Fedja dok si vodio Aek i to sa kojim klubom, bolje se pokrij usima i cuti.
A

Ajde pali...

pre 9 dana

Kako je to oprao Fedja? Zato sto je ispao na penale, pa milojevic je na penale ispao i od Macve i?
Č

Čičak traka

pre 9 dana

A šta je to Feđa slagao? Čovek radi za platu isto kao i ti i želi pošteno do rezultata svoga tima. Jel nema pravo na to u Srbiji? U čemu je pogrešio, šta je to rekao što nije istina? Ili ne sme da kaže istinu koja je toliko već očigledna, ne sme ni da prokomentrariše ogoljeni kriminal državne miljenice. Shvatio si ti dobro šta si rekao pa si bržbolje dodao onda i Partizan i Vojvodinu da se izvadiš ''u ime Srbije''. Jadniče.
B

Baxter88

pre 9 dana

"Fedja" je popio 5 komada a nije izgubio 1:0 iz izmisljenog penala u 94. min, ne znam sta mu je trebala onakva izjava?! Pregazen si majstore jer si se napalio serijom pobeda protiv Javora, IMTa i Radnika pa si pomislio nebo je granica jel? Pa Zvezda je ipak neki drugo nivo u Srbiji bar!
Č

Čičak traka

pre 9 dana

Feđa je druže pokraden na tom meču s nekoliko pogibeljnih startova u prvom koji nisu bili ni faulovi za onog vašeg Šegrta a kamoli kartoni, Mijailović s obe noge s leđa, Stamenić postavlja rame namerno u rebra igraču u punom trku na loptu, da ne ređam dalje. A onda 2 žuta za 2 minuta igraču Radničkog na početku drugog poluvremena pri čemu je drugi žuti baš prestrog. Golovi nisu sporni, ali opet nisu bili isti kriterijumi. A na Areni ni jedan od tih spornih startova ne postoji u hajlajtsima... već viđeno. To si mogao da vidiš samo u direktnom prenosu i to nije prvi put, to je redovna praksa. A nije to samo protiv Radničkog bilo, kakav je penal sviran u Pazaru a kakvi nisu svirani Patizanu ili drugima? Sve to na kraju kao mozaik gradi jednu sliku o povlašćenoj Zvezdi, o predodređenom šampionu, kapiraš? Ti ne smeš njih da dirneš a oni mogu sa čakama na teren, ako li padnu samo u 16 odma se gleda VAR, njima se tolerišu ruke u 16m uvek ''u prirodnom položaju'' a drugima nikad nisu... ajde, jel nije tako već zadnjih 7-8 godina? Sudije su poznati likovi sa Severne tribine, članovi navijačkih grupa, ko i sad u derbiju - 2x za redom sudija koji je u prvom u najmanju ruku imao nekoliko spornih odluka na štetu Partizana sudi i drugi?!? A najbolji domaći sudija izuzet zbog Zvezde? Pa dal vam to stvarno treba ako ste najbolji? Raspali Partizan u oba derbija drži 2:1 do samog finiša protiv ''atomske'' Zvezde.
X

Xide

pre 9 dana

Ma jasta u zemlji iz koje dolazi su stvari regulisane kao u Nemackoj ;) A to sto ga vi dizete i forsirate i pricate kako ovo kako ono.. pa to isto je uradio i Lalatovic pre par godina.. pa niste ga toliko nahvalili ;) Mislim ko vas ne zna...
Č

Čičak traka

pre 8 dana

@XIDE - Druže, ovde se ne radi o Feđi lično, nebitan je on kao on, radi se o tome što se najzad pojavio neko ko ne mora da se dodvorava svojim izjavama nikome u ovoj raspaloj zemlji već da kaže otvoreno šta misli i kako stvari stoje u našem fudbalu, ono što svi vidimo i znamo a ni jedan od domaćih sportskih radnika ne sme ni da pomisli da kaže. Čak ni od igrača, evo jedini se Natho usudio i to na zalasku karijere pa ga boli uvo. Sprovodi se ogoljeni naprednjački kriminal u službi jednog bolesnika na svim meridijanima društva od Domova Kulture, Predsednika Opština, Direktora velikih državnih preduzeća, Ministara, Poslanika, građevinaca i nameštenih tendera po 5x većoj ceni od realne (pa se tu onda naprednjačka bratija istali - a sve to od stranih kredita koje će naši čukun unuci da vraćaju u dužničkom ropstvu), itd. a fudbal i sport su samo jedna grančica tog zlog drveta na čijim granama sede najpodobniji a ne najsposobniji. Čim dune malo jači vetar videćeš epilog kad krenu te grane da se lome.
R

Rasmusen

pre 9 dana

A da li su tebi Milojevicu stanci i ovi tkz. Srbi "krajisnici" koji su svi uzeli hrvatske putovnice? Velike "patriote".
D

Ddrosi

pre 9 dana

Zvezdasi sto lazu sami sebe, pa ni Ameri im nisu ravni dok lazu svet da moraju da sprovode mirovne akcije po Bliskom istoku, cudo jedno od tih navijaca napacenih i opsednutih Partizanom. Nisu svesni da su oni mnogo vise za zaljenje i smejanje od bilo koga ko je povezan sa Partizanom na bilo koji nacin.
G

Granicar

pre 9 dana

Da bi ti protiv nekoga poveo hajku moras biti prvo covek. Sastavi dve recenice da ne mucas i bice ok. Ne mrzim te daleko bilo, ali si pustio jezik zato sto si trener Zvezde i moze ti se. Lako je tebi u Zvezdi, ali ne prozivaj coveka koji te je vec jednom pobedio, a ti ne mozes to da prebolis, seca se AEK. I drugo vrlo bitno, neka ti je na plecima hajka, onda onaj transparent Vojvodine, verovatno si ponosan sto si inicirao takve postupke. REci mi na kraju Miloje slavni, STA JE FEDJA DUDIC SLAGAO STO JE TO REKAO, samo to i sve ok

gemathegreat

pre 8 dana

GOVORIO U IME ZVEZDINIH NAVIJAČA KAO TRENER RADNIČKOG. SUKOB INTERESA, NEKULTURA, NEPROFESIONALNOST.
S

SB

pre 9 dana

On je "izgubio titulu u zadnjem kolu" pazi njega, izgleda da se titule ne osvajaju nego je imas pa mozes da je izgubis
B

Bg

pre 9 dana

Neka Milojevic trenira radnicki pa da vidimo rezultate
G

GOST1234

pre 9 dana

TRENIRAO CUKARICKI I POBEDIO TVOJ RASPALI KLUB U FINALU KUPA I UZEO TROFEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V

Versace

pre 9 dana

Miloje legendo!
R

Rodman93

pre 9 dana

Feđa ga izbacio sa Veležom dok je ovaj vodio AEK, a to je kao da Maribor izbaci Real Madrid. I onda kad su se našli ovdje gdje se krade u korist jednog kluba druga situacija. Tamo gdje sve bilo regularno, opleo ga Feđa samo tako.
Y

Yyyy

pre 9 dana

I pukao 5:0 od Zvezde Treba da ćuti od sramote
Л

Лаик

pre 9 dana

Тренер који се три пута за редом пласирао у групну фазу европског такмичења почев од првог кола. Тренер који је обезбедио пролеће у првој сезони са Звездом. Тренер који је две године за редом учествовао у групној фази Лиге шампиона и притом победио првака Европе. И све горе наведене успехе зачинио трофејима. А шта су у својим каријерама урадили Жарко Лазетић, Феђа Дудић, Игор Матић, Ранко Поповић и остали "препоштени критичари"? Чињеница је Звезда већи клуб од сваког који су они тренирали је довољна да се не праве паметни већ да раде свој посао и покушају да остваре бар промил онога што је постигао Милојевић. Милоје, армија Звездаша је иза тебе. Честитам ти на свему!
L

Libelula

pre 9 dana

Navijam za Zvezdu , ali pokušaću da budem objektivan. Srazmerno veličini, snazi kluba dobija se ,, vetar u leđa" . Tako je svuda u svetu. Real kao najveći najviše ,,guraju"". Tako će uvek biti. Ovde se radi o pokušaju jedne nesposobne uprave da na svaki način sačuva fotelje. Navijačke strasti se lako rasplamsaju . Na kraju svoju neposobnost neće sakriti. Zvezda sa svojim problemima i nedostacima je jednostavno uspešnija na svim nivoima.
S

Simbad

pre 9 dana

Sve je Dudić tačno rekao. Zato nas i deru u Evropi. Možemo se večno lagati.
Y

Yyy

pre 9 dana

Odrala njega Zvezda sa 5:0 A vas odrali Danci sa 6:0
H

Hibridni

pre 9 dana

Sta su afrikanci koji dobijaju pasose u rekordnom roku Klarče Cim udju prvi put u zemlju

gemathegreat

pre 8 dana

Vrhunski sportisti i aktuelni reprezentativci svojih zemalja i kao takvi se kvalifikuju ako klub iskaže potrebu.
M

Motley

pre 9 dana

Sin ti je Grk Hahahhahaha
N

Nemanha

pre 9 dana

Dudic je covek sa naseg govornog podrucja i nije stranac. Zivio sam dugo u Srbiji i nikada se nisam osecao kao stranac,niti mi je to ikad neko rekao(doduse,ja sam Srbin po nacionalnosti). A izjava Milojevica koji je zivio u inostranstvu je neukusna. Time je uvredio sve nas,koji imamo prijatelje iz nekoliko republika bivse Jugoslavije.
M

Miss

pre 9 dana

U pravu je Miloje ne moze tako da prica niko,ma ko to bio od trenera.Zna se posao trenera u klubu,uprava vodi politiku kluba.Pa taj Dudic protiv Vose izigravao pom.sudiju,malo je falilo da udje u teren.Kakav je trener videlo se,93 min.Radnicki se brani taktika nula.
S

Smederevo23

pre 9 dana

Nikoga Miloje nije uvredio. To sto ovde postoje ljudi koji misle da jos uvek zive u Jugoslaviji to je vas problem a ne njegov. Fedja Dudic je ovde stranac, to je realnost. A Vi koj placete za kucom cveca i copavim Brozom, ne znam sta da Vam kazem. Vasi zivoti su promaseni. Vi zivite u paralelnoj realnosti.
N

NoName1

pre 9 dana

O čemu ti pričaš?Dudić je STRANAC, kao što je Nurkić stranac, kao što su Kukoč i Rađa. I dođe ovde da zaradi pare i pljuje. Treba da ga je sramota isto kao i tebe. Isto kao i onog izraelca, ne može da potrči DESET METARA a da ne padne, a smatra da ga neko krade. Mož misliti, on smatra...Što nije lajao u Danskoj kad je svaki napad bio gol šansa protiv nekakvog Noćelanda, nego bio manji od makovog zrna? Što nije lajao kad Marković gurne onog iz Surdulice na Severinu, a sudija umesto faula u napadu svira penal za Partizan??? Što juče nije lajao kad njegov igrač rukom zaustavlja loptu koja ide u gol? Inače, isti sudija je bio u obe situacije...Navikao momak da šutira nepostojeće penale, pa mu neobično kad dođe sudija koji takve neće da svira.
R

Rataton

pre 9 dana

@Smederevo23 Ti si onda i u Republici Srpskoj stranac.
M

MilosBosanac78997887

pre 9 dana

Znaci,mi Srbi i Bosnjaci sa ove strane Drine smo stranci u Srbiji po vama,onda ste i vi i vase Sandzaklije iz Pazara stranci u Republici Srpskoj i u Federaciji.
D

Djapex

pre 9 dana

Indirektno je rekao da je Dudic u pravu... ali da ne sme da to kaže jer je stranac... a malo mi deluje kao rasisticka izjava : nemaš pravo da pričaš, stranac si, ako nisi zadovoljan odlazi... tako je isto Matijasevic kritikovao Dudica, a i Binic natka... a ne sećam se šta je odgovorio Lazeticu kad je kritikovao Zvezdu ? Lazetic je srbin, argument o strancu ne ide...
T

Tuneki

pre 9 dana

Kako je moguce da igrac iz Burkine Faso odmah dobije pasos Srbije 4 srpska igraca od 14 i svi preko 30 godina
I

Ipswich

pre 9 dana

Trener Dudić mora naučiti da je pristojno i u Srbiji, kao i bilo gde u svetu da se ne zabada nos u tuđe dvorište. Mislim da je Miloje to hteo da naglasi, a ne nešto u smislu nacionalizma ili sličnog. Da čovek ima nešto protiv stranaca u timu koji ob trenira ne bi igrali Kanga, Olajinka, Šerif, Điga, Hvang, Kraso... preporučujem zato svima da smanje doživljaj, jer ništa osim normalne reakcije nije Miloje rekao. A Dudiću neko treba da kaže "u se i u svoje kljuse".
N

Nikola44

pre 9 dana

Izvini a sta to fali nacionalizmu? Jel nacionalizam mozda negativna stvar po tvojoj titoistickoj realnosti u kojoj si vaspitan to je ocigledno lose. Kad ti neko '45 godina preti golim otokom i zatvorom i ispere ti mozak onda dobijamo izjave poput tvoje da je nacionalizam to jest velicanje svoje nacije i uspeha tvog naroda lose. To samo kod nas ima da je nacinalizam los. Reflaks Brozoslavije.
E

Evoks

pre 9 dana

@Nikola44 Vidi se da je tebi ispran mozak i da nemas veze sa zivotom. Tito i tadasnja Jugoslavija su bili proznati i poznati u svetu i zivelo se lepo. A ti sad zivi u sve manjoj i manjoj tvorevini zvanoj Srbija i broj sitan novac za veknu hleba.
N

Niko ne zna

pre 9 dana

Sad Se svi prave ludi,fedja je rekao istinu koju svi mi znamo😃ne odnosi se samo ma zvezdu ,tj pre 10-15 God. Partizan je imao pomoc svih institucija koje imaju veze sa sportom🤷‍♂️.ne razumem🤔imas budzet veci od cele lige(mozda i 3-4 puta veci) i zelis jos neke privilegiet kao npr.sudjenje,ljude u savezu,termine utakmica po želji,da odredjujes sudije za utakmice,da zabranjujes publiku na stadionima gde nemate podrsku sa tribina(Novi Pazar),itd..sve zelite da bude kako vama odgovara i ako bez svih tih privilegija bi sigurno osvojili titulu,tj. Imate najkvalitetnije igrace u zemlji🤔.ne razumem zasto????
P

Pazi

pre 9 dana

ti trenera Radnickog, nijedan navijac Zvezde nije zadovoljan ... haha, druze svako od nas je prezadovoljan kada pukne petarda na Rajku.
w

wwwwqqw

pre 9 dana

nemojte da placete ti i duljaj da se slucajno nesto ne kaze o vama sto vam ne odgovara

Toto-ko-tunjo

pre 9 dana

I treba da bude lepo dočekan. Nema stajanja nakon 5 komada. Demolirati.
G

Goranka Kukić

pre 9 dana

Dva najvažnija utiska sa derbija. Igrači oba kluba gospoda. Suđenje vrhunsko.
K

Kaciga

pre 9 dana

Istinski srpski Derbi, stara dama iz srpske Atine i Radnicki iz Kragujevca na Ciki Daci koji je doneo fudbal u Srbiju. Nesto kasnije odigran je onaj manji petokraka derbi, klubova sa petokrakom u grbu.
U

UciteljicaIstorija

pre 9 dana

Radnički je zapravo prvi komunistickom klub
K

Kaciga

pre 9 dana

UciteljicaIstorija Jeste Radnicki sto mu i samo ime kaze ali poenta je u nazivu stadiona-Cika Daca, prva fudbalska lopta u Srbiji, Sumadija 1903 iz Kragujevca i podsecanje da se fudbal u Srbiji igrao mnogo pre Brozovih blizanaca sto bi neko neobrazovan mogao da zakljuci kada cuje naziv "veciti derbi". Kragujevac je kao stari srpski industrijski grad bio mozda i centar radnickog pokreta i komunizma u Srbiji, naziv kluba "Radnicki" svedoci tome ali taj komunizam nema veze sa Brozom. Sportski pozdrav.
O

Ognjen Drinski

pre 9 dana

Razočaravajuća i primitivna izjava Milojevića. Nikada batađorizam neće izaći iz njega.
Z

ZUM

pre 9 dana

Svako ima pravo na svoje mišljenje. To što je neko stranac ne znači da nema pravo glasa u ovaj zemlji.Vladan je obicni uobrazenko a i sto se tice Zvezdine igre Fedja je upravu. Vrednost Zvezde ne može da se poredi ni sa jednim timom iz super lige a ekipa ne igra ništa specijalno.
I

Idiokratija

pre 9 dana

Nema.
f

fkczbg

pre 9 dana

Pa bar nam objasni sta znaci to "specijalno"!Jesmo li trebali da tog Fedju razmontiramo 10:0,groblje na napunimo do cepa....objasni nam!Real Madrid ima višestruko veci budžet od 70 % lige pa ne vidim da dobija sve po 5:0 itd...prosvetli nas svega ti!
S

Surova istina

pre 9 dana

Mozete Miloju noge da operete i to je to. Obrni okreni, pljuj prozivaj - Dupla kruna!
u

uzicanin

pre 9 dana

Svaka čast na DUPLOJ KRUNI
Г

Групни

pre 9 dana

урадио је добар посао Игор Дуљај ! толико !
M

Ma da bre to

pre 9 dana

Najbolje da zvezda i svi koji je predstavljaju vecito cute na prozivke i gluposti koje drugi izjavljuju. Ono sto je Milojevic prosao sa Zvezdom, timove protiv kojih je igrao, koga je sve pobedio, a pritom mu to niko nije omogucio vec je sve sam morao da uradi, Dudic ne moze ni da sanja. Kazu izbacio ga sa Velezom, ok, svaka cast, jel to onda znaci da je Milojevic bolji trener od Jirgena Klopa? Jer Miloje ga je ovde rastavio taktikom i igrom. Lepo mu je odgovorio, da nije zvezde i partizana ti druze ne bi mogao da prismrdis evropi, a jos lepse ce da se provede protiv zvezde. Dobice opet 5 komada pa onda moze da obilazi emisije i prica sta hoce
A

Advokat

pre 9 dana

Poređenje je plitkopametno. Milojević je bio trener Zvezde kada je Zvezda pobedila Liverpul 2-0, medjutim Liverpul je u okviru iste grupe dobio Zvezdu 4-0. Prema tome ovaj Dudic je izbacio Milojevica, a Milojević Klopa nije.
M

Ma da bre to

pre 9 dana

Ala si mi odgovorio, e. Problem je samo sto velez i aek mogu nekako da se zamisle, kapiras, da velez nekako pobedi aek, jer aek nije najbolji ni u grckoj. A liverpul je sine moj te sezone bio prvak evrope, tim koji je redovno u vrhu evropskog fudbala. E to je sine moj bitna razlika.
I

Immobile

pre 9 dana

Ne oprašta Vladan Milojević ispadanje sa AEKom od Veleža iz Mostara leta gospodnjeg 2021. godine koji je vođen bio Feđom Dudićem koji je te godine sa Veležom uzeo Kup. Vladan Milojević nije bio ovakav u prvom mandatu. Nije bio okuražen, besan, plahovit... Vrlo racionalan i smiren, danas svaka konferencija neko nipodaštavanje, ubrzane rečenice, neke teze bez bilo kakvog značenja koji niko ne može da rastumači. Imaš najjači tim, najskuplji u istoriji srpskog fudbala, imaš sudije, monopol i sve što hoćeš... U inostranstvu si se proveo kao bos po trnju, sem u APOELu iako si i tu gde je malo falilo da uzmeš titulu sve kiksao u plej ofu, ali se ne može reći da si bio bezuspešan, jer si došao u ogroman haos. U AEKu te Melansidis isterao posle 2 meseca.U Crvenoj zvezdi si imao rezultate u Evropi i to niko ne želi da ospori, ali nemoj da braniš ljude u klubu koji ne smeju da daju nijednoj revizorskoj kući da im uradi godišnju reviziju poslovanja. Svaki put imaš potrebu da braniš ljude koji su te tu doveli i da im se zahvaljuješ i braniš njihov finansijski haos koji prave Crvenoj zvezdi. Ja razumem da ti hoćeš da radiš u Crvenoj zvezdi da voli Crvenu zvezdu, ali radi svoj posao. Pobeđuj, osvajaj titule, duple krune, igraj Ligu Šampiona jer u najmanju ruku moraš biti tamo. Zašto se diže hajka na Dudića, čoveka koji je ubedljivo najbolji trener ove lige, čiji tim skromnog budžeta ima jasan plan igre, igraju napadački, ne valjaju se, ne kradu vreme, nemaju sudijsko guranje... Taj Dudić je došao u tim koji nije imao nikakve ideje, a kamoli ambicije, koji se nalazio na pretposlednjem mestu u ligi. Danas su 4. na tabeli, igraju egal sa 3 puta skupljom Vojvodinom i bore se za Evropu. Srpski fudbal ne voli uspešne i trenere sa stavom, voli podobne koji hvale režim i gazde klubova. Zato je u 90 posto lige putujući trenerski cirkus odnosno selidba na 2 do 3 nedelje. Nadam se da će Dudić istrajati do kraja sezone i želim mu da igra Evropu sa Radničkim iz KG, pošto se već javlja kao jedan od kandidata za klupu Hajduka iz Splita. A Vladana Milojevića i slične treba da bude sramota, kako on kaže on je "stranac", treba da vas velike trenere bude sramota da jedan "stranac" ima moral i dostojanstvo da kaže šta misli, a ovo nije njegova država . A vi svi ćutite i povijate se Terzi, Vazuri, Tončevu, Matijaševiću, Kokezi, Nedimoviću i ostalim političkim šlihtarama i poltronima. Zato nam i fudbal jeste tu gde jeste, zato što je lažna podanička "struka" zaćutala.
U

Urke777

pre 9 dana

Kako spinujes, Zeljko Pantic da ti pozavidi. Sta covek sve nece procitati, a onda sedis celi dan i lupas sebi pluseve. To je jako tuzno. Vladan Milojevic je jedini trener koji od prvog kola usao u grupnu fazu 3x za redom. Prvi put u LE i jos prosao grupu. Da li znas da to nikada niko nije izveo osim njega? Onda je 2x usao u LS gde je u oba ucesca imao po pobedu u grupi, za razliku od vas koji nemate pobedu u LS 42 godine. Imala je Zvezda svoje lose momente u istoriji, ali za razliku od vas Zvezda nikada nije ispala od amaterskog kluba (Samrok) za koji su igrali konobari, ribari i automehanicari. Ispadala je Zvezda od slabijih klubova, da, jeste, to je fudbal, desava se svima, ali nikad nije ispala od amatera. I to sto je Milojevic izgubio od Veleza, pa znas kako - izgubio je od profesionalnog kluba, a opet vidimo da taj Velez svake godine odigra po nekoliko dobrih utakmica u evropi. Vise od Partizana svakako. Sta sad to govori opet o vama? Nije bas ispao od nekog anonimusa, kao sto ste vi. Sta da kaze Klop ili Anceloti, ili Venger? Miloje je i njih izigrao. Pobediti sampiona evrope ne moze bas svako. Videli smo npr Marka Nikolica kako igra ta takmicenja sa daleko jacim i bogatijim klubovima, pa opet nista nije uradio. Znas kako postoje argumenti, a postoji i spinovanje. To sto si sedeo satima i sebi lupkao 145 plusica samo potvrdjuje cinjenicu - i ne, nema potrebe da pises kako nisi, jer svi znamo da jesi. A o Zvezdinom guranju - to je tek posebna prica i laz. Da te neko tako gura, videlo bi se. Kao vas npr Tole, pa onda nula bodova u grupnim fazama, i ispadanja od Samroka. Tako prolaze oni koji su gurani. Oni koji se bore pobedjuju prvaka evrope i prave senzacije. I kao sto je Zvezda imala i srece, i jeste je imala, ipak je tu srecu radom zasluzila, dok vi srecu imate samo u derbiju, ali posto je ne zasluzena ipak se izvucete da ne bude 5:0, ali opet izgubite, ako ne to, ne pobedite. A Fedja Dudic - odlican trener, svaka mu cast, ali treba da se zapita kada mu Zvezda sa 25% snage i truda nabije 5 komada za pola sata pa onda moli Boga da se utakmica sto pre zavrsi, a to je isto sam izjavio. Zvezda u 7 godina ima 3 LS, 4x LE gde je LE grupu prolazila 3x. Nije to gurka, to je standard koji je Zvezda postavila posle sezona u mraku i pokusaja gasenja, i zato se ova sezona smatra neuspesnom, dok vi slavite 2:2 u derbiju. Kapiras? Cisto sumnjam.
t

ti što si

pre 9 dana

odgovorio Imobileu,dečko je sve napisao,nikp ne osporava uspeh,ali druže budi trener pošto ti to ide a ne drveni advokat..
I

Immobile

pre 9 dana

@Urke77 Nemam vremena da sedim i lupam pluseve i minuse ceo dan, kao vidi botovi. Kao što i ne mogu fizički da uradim to, jer imam 3 uređaja u kući. Niko nije osporio rad Vladana Milojevića sa Crvenom zvezdom u Evropi, spineru. Pričamo o njegovom odnosu sa upravom kluba i njegovom radu van granica zemlje, njegovom ponašanju u ovom drugom mandatu... Vidim iz tebe izlaze Čovićeve i Terzićeve floskule, moguće da su te oni i poslali. Samo su napisane istine koje bole. Što ovi iz Crvene zvezde ne daju Deloitteu ili nekoj drugoj relrvantnoj revizorskoj kući da uradi reveziju poslovanja? Videćeš kada ti doktor Arizona izađe iz kluba kakvo će biti stanje u njemu. Pošto sve što si napisao za mene i lupio lažnu etiketu sebe si predstavio u tome. Obično ti što spomenu Željka Pantića su njegovi obožovaoci i gledaoci. Ja ne gledam ni Tegeltiju ni Željka Pantića, a ni televizor koji je kod mene isključen iz struje. A sada trk da se vežeš gde ti je gazda rekao. Jer ovo što ja pišem je jasno, precizno i koncizno sažeto ko želi da pročita i da bude informisan i ima moće zaključivanja lako će analizirati ovo i sve će mu biti jasno. Ko želi da botuje i da se bavi kako ti kažeš "spinažama" pisaće ovakve nebulozne tekstove kao što si ti napisao. Ja ovde pišem ono što mislim i dajem analizu, ne zanima me da li neko voli Crvenu zvezdu ili Partizan ili je ostrašćen. A ovakve kao što si ti poslate što se vezuju gde im gazda kaže, njih najviše volim da kolokvijalno rečeno protresem.
S

SUNĐER BOB

pre 9 dana

Ne bih da komentarisem sta si pisao, ali ono tvoje nemam vremena da lupam pluseve sebi..brate pa za dva teksta koja si pisao ti treba 2 sata..koji di lozac..
M

MNM

pre 9 dana

Al grobari kad kao prozivaju da Miloje nije ništa uradio preko...Jel vas 1% briga što je Vujošević bez rominga?Ne naravno,tako i mi za Miloja bitno da sa Zvezdom melje grobare,prezimi u evropi,pobedi Liverpul i tako..a za preko nas znate kolko briga:)))))
M

Miloschichcih

pre 9 dana

Macka ia milojevic, savrsena taktika, vrhunski sve??? Ima 20 puta skuplje igrace sa kojima jedva dobija ove derbije ako ih i dobija uopste. Napravili su raskol totalni od lige, misle da jedan tim moze igrati kigu sam i da ce liga biti jaka. Saznace uskoro i ibice im se o glavu sve
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

Gde je dežurni i požarni pljuvač Zvezde, Rade Bogdanović. U ovom derbiju je sve bilo ok? Sudije nisu pokrale partizan??? Ali su zato pokrale Zvezdu za čist penal. Svima vam je Zvezda trn u oku, hoćete da riknete od muke.
G

Grga Cvarak

pre 9 dana

Da li je ovaj Milojevic normalan? Po njemu, znaci, u Srbiji mozes da pricas sta hoces samo ako si Srbin, a svi ostali... treba da paze sta pricaju? Pa, druze, nije ti ovo Njemacka iz 30-tih i 40-tih. Ccc... u sta smo se, covjece, pretvorili kao narod, pa ovo je strasno. Novinari, sakrijte ovu sramotu. Mislice svijet da smo jos veci primitivci od onoga sto vec misle o nama, a upravo zbog ovakvih neandertalaca kao sto je ovaj Milojevic. Ccc... sjecam ga se kad je bio trener Cukarickog. Tad je bio normalan, skroman, radio svoj posao, druge postovao, a od tad... sto je stariji, cini se kao sve veci i veci seljacina.

Usput

pre 9 dana

to se zove poštovanje
V

Vuc

pre 9 dana

Idi u Izrael i pricaj protiv njih. Idi i radi u Hrvatskoj i pokusaj da pricas protiv njih. Idi u Ameriku i pricaj protiv Amerikanaca.... Leteo bi naglavacke svako iz tih "demokratija"
Z

Zzzz

pre 9 dana

@vuc Protiv koga njih? On ne priča protiv Srbije. Jedino ako je zvezda Srbija pa onda ipak jesi u pravu.
s

skskks

pre 9 dana

kako ne priča protiv Srbije znamo iz čije kuhinje dolazi prvi mart što je čestitao
F

Futsalista

pre 9 dana

Gosn Milojevicu pocinjete da razocaravate... ne prilici vam.
J

Jöle 39

pre 9 dana

Jao zla osoba, kao i sve što dolazi od tamo.

markosaratodorovic@gmail.com

pre 9 dana

Miloje Kratko Ostanic na reglarna prvesntva van ove zalosne srbije...on vraca nekoga na mesto...
?

??

pre 9 dana

Pa dobro. Lepo mu je odgovorio. U pravu je skroz da se ne bi borio za evropu da te bodove nisu napravili partizan i pre svega zvezda. To sam ja pricao celu sezonu kad trener i igraci cuke i tsca govore "izborili smo evropu". Ne nisu je oni izborili nego zvezda i partizan. Koliko god drugi navijaci mrzeli ova dva kluba to su cinjenice. Tako ce biti jos narednu sezonu, pa nek se za dalje izbore malo i ti drugi klubovi. Niko ne moze da mi kaze kako cuka nije mogla neki bod da uzme u lk
s

smjeli

pre 9 dana

malo Miloja boli i kad ga feđa izbacio sa Veležom,pa haman čeka na ziceru 😁
F

Forever Young

pre 9 dana

Da li KUKUlulu još jede burek, zna li se šta??? Pitam za Hvanga, interesuje ga.
@

@forever joung

pre 9 dana

On burek, a ti ono što si već jeo jednom, pa se vraćaš i po drugi put.

Delija

pre 9 dana

Ofaj fedja zreo za klupu partizana!

Delija

pre 9 dana

Tacno tako, BRAVO MILOJE. Onaj fedja isti zeks PUMA, na 100 m ga isetiš.
K

Kalčopolista

pre 9 dana

Gde vam je Silvester Stalone, večeras nema citat. Gde su vam majice, niste smeli da ih obučete. Upravu su ovi iz partizana, stvarno je sudija lopov, čist penal za Zvezdu nije dosudio
I

Ibubuvyvy

pre 9 dana

Roze majice planule još u nedelju...Za prvih 1000 komada, grobarska zuzuela-zvečka gratis! Citat-Alan Ford-,, Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti"!
Z

Zvezdasnbgd

pre 9 dana

On je već imao jednu izjavu gde je namerno u lajvu čestitato dan nezavisnosti BIH namerno i i provokativno. Ne znam zašto ga đavoli trpe, oni su oduvek bili patriotski nastrojeni!
r

rasputin

pre 9 dana

Zato sto postoji nova trojka a to su - djavoli, taurunumi i manijaci... a ti malo probaj da nadjes resenje i sta se tu izdesavalo
K

Krčmarević12

pre 9 dana

Feđa nisi mnogo gotivan, ali izvoli stolicu posle očigkedno istrošenog Duljaja
С

Сретен

pre 9 dana

Овај Фејзо Дудић је уживо у програму ТВ Арена спорт 1. марта честитао дан независности БиХ, иако тај празник званично не постоји у БиХ и вређа српски народ. И ми таквог држимо у Србији а он вређа наш народ.
Д

Дадо Нк

pre 9 dana

То је тај ваш морал,а кад треба ономе коме треба да скандирате што је продао КиМ,ћутите као мале пизде,а да извини,битније је што сипа у ову канту од вашег тима него КиМ.Зато псссссст
p

ppap

pre 9 dana

na taj dan je počeo rat ja sam u raspravu sa muslimanom oko Srebrenice dok sam radio tamo ušao tako što me pitao zašto slavite dejton, dan kad je rat završen ja mislim da svako normalan treba da slavi kraj rata
s

simow

pre 9 dana

zato će od Srbije i Srba ostati samo Šumadija
S

Sta uradi Milojevicu

pre 9 dana

Grobarski bot je sam vec ostavio 50 komentara na ovoj vesti,klasican pacenik bez zivota
S

Sedorf10

pre 9 dana

Bravo za Miloja! Postaviti Dudica na mesto. Imati samopostovanje je veoma vazno. I nedozvoliti nikome da te vredja ili gleda sa visine. Pogotovo ne strancima.
G

Grga Cvarak

pre 9 dana

Bravo za Miloja sto je de fakto izjavio da stranci u Srbiji nemaju prava da javno kazu sta misle?! Pa, od kad smo se to pretvorili u fasiste gdje se samo nasa rijec smije cuti? O cemu pricas? Kad smo mi bili takav narod? Ili sam ja lud i takvi smo bili oduvijek? Izgleda bas da jesam. Jer ja ovaj nas narod vise stvarno ne prepoznajem.
R

Rodman93

pre 9 dana

Imajte onda samopoštovanja i poštovanja prema svojoj zemlji i usprotivite se izdaji KiM, gej paradi itd. A ne, onda neće biti ultra kopa. Ništa, onda ćemo udariti po Feđi Dudiću i Nathku kako ne poštuju Srbiju.
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

Vidi vidi, koliko rvata na vestima o Zvezdi. Hoće od muke da svisnu. Čekaj da dodjem kući pa ću na tenane da vam jedem džigericu u komentaru.
P

Princip G.

pre 9 dana

Nemoj molim te djigericu,evo ti kobasica sa jajima.
G

Gooxy

pre 9 dana

Vidi,vidi.nije valjda da si zaposlen?gradska cistoca ili ultra kranovi?
B

Betoven023867564

pre 9 dana

Ko je Milojević da u ime Srbije upozorava Dudića? Dudić ništa nije rekao o Srbiji nego o Zvezdi.
@

@betoven

pre 9 dana

Betovene, na mesto!
G

Gostivoje8

pre 9 dana

Miloje je covek sa kicmom za razliku od tebe beskicmenjaka ljigavog.
I

I tako to

pre 9 dana

Pa Milojević je trener Zvezde
T

Tgbb

pre 9 dana

2:0
Z

Zufer

pre 9 dana

Pet otkaza he popio nabedjeni trener a ovde preti da neko ne kaze da mafija radi sta hoce…jadan i bedan
t

tataaa

pre 9 dana

ti bedan
D

DDF

pre 9 dana

Milojevicu pripazi da ti se opet ne desi neki Velež i njemu slicnim u kvalifikacijama za LŠ
R

Realno istina

pre 9 dana

Cim tako komentarises znaci da vas je mnogo puta bocnuo dok je vodio CZ. A za tvoje realnije rezonovanje zamolicu te da nam napises par rijeci o Dusku Vujosevicu i njegovom bitisanju i uspjesima mimo kkp.
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

Opet invazija Purgera na vestima o Zvezdi. Od muke hoće svoju cipelu da pojedu. Dokle više da vas krečimo u belo, dokle.
@

@don

pre 9 dana

Pa sta ce drugo, za njih je sezona zavrsena...okrecu se obavezama u odbrani drugog mesta!
e

ej bagro

pre 9 dana

Grobarski botovi, misle da treba da cutimo, ni ovo ponizavanje veceras im nije dovoljni, misevi jedni besramni
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

Evo ih Pogrebnici posle još jednog šamara u derbiju, ne znaju šta će od muke pa prozivaju Miloja. Možete samo da se igrate sa njegovom donjom pipom.
U

Ujka Zitko

pre 9 dana

Neka klatk kent objasni,kako stranac u srbistanu za par meseci dobije srpsko drzavljanstvo?
@

@ujak

pre 9 dana

Kao Natho?
v

vidi ih samo

pre 9 dana

ala su se uzrujali grobarski botovi
V

Vujo

pre 9 dana

Vidi Milojevica, de god je radio vani izduvao je. Sad ce on govoriti ko sta sme da kaze.Sigurno da ima puno da se zameri nacinu na koji Zvezda pobeduje.Cuo sam i Tesovica tvog pomocnika on bi oterao Nathka koji se bori za posen odnos u ligi. Ne cute svi i saginju glavu
@

@vujo

pre 9 dana

Vani??? Drzi se ti vaseg fudbala, pusti srpske klubove...
B

Bububu

pre 9 dana

Moraš se opismeniti! Kako god znaš i umeš!
D

Dudda

pre 9 dana

Feđu u partizan da pokaže ovom pogubljenku kako se igra fudbal
@

@duda

pre 9 dana

Izvol'te GA
F

Figaro

pre 9 dana

Kako odvratna njuška, skoro u rangu Čovića
@

@figaro

pre 9 dana

Tvoju lepotu epskih razmera mogu samo da zamislim... kad si se rodio cale nije znao da li da puca u vazduh ili u kolevku!
E

El em ao

pre 9 dana

Jeftino srbovanje za jeftino skupljanje poena javnosti ,bez ikakve potrebe
F

Fakti

pre 9 dana

Srbovanje nikada nije jeftino, jeftina e samo malogradjanstina drugorsbijanaca koji naravno navijaju za Franjov klub.
G

Grga Cvarak

pre 9 dana

Malogradjanstina je srbovanje. Normalnog Srbina neces nikad vidjeti da na taj nacin skuplja bodove. A sasvim sigurno ni da omalovazava druge nacije ili pravo drugih nacija da kazu sta misle. Reci da stranac nema pravo da u Srbiji kaze sta misli samo zato sto je stranac je vrhunac seljakluka i bukvalno razlog zasto nas vecina svijeta drzi divljacima.
h

halo

pre 9 dana

To su odlike SNS Srbije, policijske države, kritika zabranjena, pokušaj da kritikuješ i napraviće ti od života pakao, sad će čovek koji je preporodio Radnički i napravio jednu od najlepših priča ove sezone postati državni neprijatelj broj jedan, a ništa krivo rekao nije. Da su navijači stvarno srećni sa ovakvim nastupima i pobedama najboljeg tima od Barija kako je uprava najavljivala, ne bi na stadionu van Evrope i derbija u proseku bilo 5000 ljudi, a od toga 3000 severnjaka koje Terzić plaća da budu tu. Da su ljudi zadovoljni, stadion bi bio rasprodat svaku utakmicu, a ne bi se karte delile po pumpama i Voltu da bi dovukli bar 10 hiljada ljudi na utakmicu.
m

mrsss

pre 9 dana

vidim navala na stadionu vojske
@

@halo

pre 9 dana

ovo bukvlano nema veze sa vezom, poredjenne ti je jako lose
@

@halo

pre 9 dana

Evo danas sut na gol Vojvodine nije imao....strasan trener! Mozda mu je i za to Zvezda kriva?
h

halo

pre 9 dana

@mrssss Boli mene patka za njihovu navalu ili manjak iste, mene zanima samo Zvezda. I tačno eto, imamo naš klub i naše probleme, ali čim se na iste ukaže "a vidim partizan nešto bolji", zabole mene za partizan, mi za 3 meseca treba Ligu Šampionu da izborimo, a sa čime ćemo je izboriti? Napadom kom treba 50 šansi da uvalja jedan gol ili odbrani koja zauzvrat puca na prvu kontru?
h

halo

pre 9 dana

@@halo Strašan trener takođe i drži klub kome se predviđalo ispadanje na 4. mestu u ligi i na korak od Evrope, sa grupom igrača koji zajedno ne koštaju kao jedna plata nedajeta, ali kao što rekoh, sad se zamerio Terzinju i družini, tako da je od danas neznalica i državni neprijatelj broj jedan.
V

Vuyvyvyv

pre 9 dana

Ej, bre! Zadnjih 10 godina imate 300.ljudi na stadionu u 8 frakcija sve sa upravom! Ti bslonja nekom.kenjas kolko ima publike!3 derbija gledalo 90000...Dobro.mu je rekao Milojica..Stsma,se ovo Ture kurci..Svaki dan neka umotvorina...I sta je uradio..igraju danas ko cavice...I biće sedmi..E jedino sto dolazi kod vas.ovakav vama treba...
G

GostT80

pre 9 dana

Kako je silan "Supermen" u Srbiji Duha koji lebdi nad Marakanom, pa sebi daje za pravo da Srbina iz RS naziva strancem i da mu preti. Čim ovaj Klark Kent sa AliExpresa ode iz Srbije da radi, automatski postaje Kratko Ostanić.
a

ala si lupio

pre 9 dana

Cuj Srbina iz RS ahahahha
@

@gost

pre 9 dana

O kom srbinu je rec sine??? 😀😀😀
N

Nikola44

pre 9 dana

Fedja Dudic nije Srbin iz Repubike Srpske, on je iz Sarajeva i bosnjak je koliko znam. Da je iz Republike Srpske nema sanse da bi ga Miloje prozvao kao stranca.
G

GoranT90

pre 9 dana

@ala si lupio Zna on dobro ko mu je bio đed. Bio on Srbin ili ne. Čime sebi Klark Kent sa AliExpresa daje za pravo da nekome preti. Nije poenta ko je Dudić i da ste se sada uhvatili toga kao pijan plota već je poenta o tripu moći Klarka Kenta sa AliExpresa. A zna se dobro ko mu je to omogućio. Ali neće ni taj dugo...
G

GoranT80

pre 9 dana

@ala si lupio Zna on dobro ko mu je bio đed. Bio on Srbin ili ne. Čime sebi Klark Kent sa AliExpresa daje za pravo da nekome preti. Nije poenta ko je Dudić i da ste se sada uhvatili toga kao pijan plota već je poenta o tripu moći Klarka Kenta sa AliExpresa. A zna se dobro ko mu je to omogućio. Ali neće ni taj dugo...
@

@goran

pre 9 dana

Ne znas ni da li si t80 ili t90, a pokusavas da se vadis... piskaras gluposti, nije ti dobro, boli te ova pobeda... odmori malo, isplaci se bice ti lakse
P

Poz sa Kipra

pre 9 dana

Opet ovom Hibridu nešto smeta, pa još i preti. Nabedjen trener koji je sam dokazao da samo u hibridnom okruzenju moze da “pobedjuje”. To mu ocigledno smeta pa bi da to niko ne pominje
H

Heroess

pre 9 dana

ajde ajde ostavi jos koji komentar ,koje komplekse ti je Milojevic nabio to je fascinantno :)) Pati bre :)
7

7vug7g

pre 9 dana

Jbs sine to...Ode i titula i kup...Mislim izvolite kitulu!
k

kimih29

pre 9 dana

ljudi sta je lose dudic rekao? pa crvena zvezda ne bi dobila partizan u dva ligaska derbija da nije bilo pavla ilica..to je ocigledno...zvezda sa ocim ulaganjima nije dobila ni jednu evropaku utakmicu ove sezone..ulozeni novac mora da se opravda..velika su ocekivanja navijaca..sve vam govori izliv emocija navijaca zvezde koji likuju ovim kradjam i govore da se sve ovo vraca za vreme toletovog rezima..pogledajte ko igra u partizanu i ko ga vodi..tamo niko ne sme da pisne zbog vlasti..sve ih drzi isti posao..milojevic kao trener ne treba da se bavi izjavama drugih trenera..duljaj mu se svidja jer ne sme nista da prigovori...mi srbi smo nekada bre bili hrabar narod,cenili smo postenje i hraborst da se suprodsravimo losim ljudima i onima koji cine zla..a danaa je to tuga..sportski pozdrav..
U

Ububbu

pre 9 dana

Sine pusti.naraciju? 2:0, lako, bez po muke...Lepa noć u Beogradu..Jbs sporedne stvari...Nemate veze sa životom...
A

Alex20

pre 9 dana

Mene samo zanima posto jako lepo rezonujes,kako ce Zoc i Ostoja da opravdaju sezonu bez trofeja???Ili se to podrazymeva?
a

alo bre

pre 9 dana

o cemu li ovi grobarcici pisu ovde, pa da neko kaže nesto za jsd odma bi vasi trener skocili, pa Obradovic se malo pa malo javi da komentarise cak i navijacke poruke, a vi ocekujete da Milojevic cuti?
n

nevoljavelja

pre 9 dana

u evropi ce se videti realnost, ja realno kao navijac partizana ne ocekujem nista, ako igramo uopste LK dobro je a sto se zvezde tice bilo koji organizovaniji tim ce ih dobiti, fale im dosta igraca na razlicitim pozicijama
K

Knububu

pre 9 dana

Ti di sine valjda dinoć video da vi veze nemate.Pristojnost malaže da se ne javljate.Ko će da vas trenira, da li vam se treneri tuku to je bre vaš ,sine, kućni problem.
@

@Dexaman

pre 9 dana

koliko vi lazete i manupulisete to je fascinantno, igrate na kartu da neko treba na silu da srusi zvezdu na neku patetiku, koji to zvezdas nije zadovoljan kako pobedjujemo? lupetaju zato sto ne igraju klinci i to je sve
K

Kemp

pre 9 dana

Ja cu samo da podsetim ove nase navijace mlađe ili one sto su zaboravili, a to je na pjevanje na jugu igraca partizana u doba Toleta Karadžića sledeće .. K...a nestaje, k...a gasi se.. nije mi zao partizana, niti ce ikad biti. Laku noć
F

Fedji

pre 9 dana

iz inata i principa treba dati 7+, a Čuki “dati” bodove za Evropu….pa neka Fedjica nastavi da vredja…
A

Aleksakg

pre 9 dana

Koliko će vam penala i crvenih za protivnika trebati da to ostvarite? Kaži na vreme, da može Nedim to da završi...
z

zvezda nije Srbija

pre 9 dana

U kom svemiru je kritika fudbalskog kluba uvreda srpskog naroda? Dokle ide mitomanija u tom Beogradu?
l

lazes bre

pre 9 dana

mitomanija je kada lazes da je neko kriv i da se neko stidi posle 5:0
p

partizan jeste hrvatska

pre 9 dana

Sve si u pravu... ali obrisi suze

Bojank91

pre 9 dana

Čoveku je prezime bukvalno "mali dud" i tu je svaka priča završena
U

UPDP

pre 9 dana

Vi ste imali cetiri takva igraca, dvojica od njih su cak bili i reprezentativci.
z

zvazdan

pre 9 dana

kao i igracu za kojeg ti navijas...
@

@UPDP

pre 9 dana

Tako se to radi. Posle tvog komentara, karijera navijaca Aston Vile sa prebivalistem u Srbiji je zavrsena. Kulturnije 'gasenje' davno nisam procitao. Kapa dole.
K

Kol

pre 9 dana

Posto sam iz RS-a i kazem vam iskreno lik je namazan prica da se nekom dokaze kao neki ekstra lik a ustvari je podlac teski.Znam sta je za Borac klub iz mog grada govorio nikakav covijek
Z

Zufer

pre 9 dana

Bravo ,evo verijemo tebi,sve si nas uberio.Sutra dodji da se slikas ispred stadiona na tenku
t

the gost

pre 9 dana

Ovaj dudic je toliki olos bio kao igrac i sad prosipa pamet gdje stigne.Pamtim dobro njegov kocijaski rijecnik koji je izgovarao za vrijeme utakmica u bh premier ligi.
:

:) :)

pre 9 dana

Auuu Fedja rodjeni, pa zavadi Radnicki sa pola lige….oni se ponadali da im konačno krenulo
P

Peteinjo7272

pre 9 dana

Sto volim sto je u ovom drugom mandatu ovako britak na jeziku, direktan, znao je kakva ga hajka medijska čeka.. Bravo Miloje skidam ti kapu, rezultati ti dozvoljavaju ovakve odgovore, steta sto nije radnički prosao u finale pa da im strpaš 7,8 komada onako lagano, svakako videcemo se u playoffu s njima, jedva čekam

Proficap

pre 9 dana

Miloje gospodin. Ne razumem sta mu zameraju? Pobedili smo Partizan u polufinalu kupa rutinski. Ali bas onako rutinski, kao neki osrednji tim u prvenstvu. Lagano, tacno koliko treba, odmorio Kangu, nije forsirao Bukarija... batalite se Miloja, samo napred Miloje.
F

Familija

pre 9 dana

Taj Dudić govori kao da je klub njegov on je ništa pa to još duplo može on doći na Marakanu i da ga rukovodstvo dočeka na neki kulturan način ali tu smo mi NAVIJAČI ZVEZDINI i dočekaćemo ga tačno kako je i zaslužio pa neka se zapita šta mu je činiti sledeći put neće pričati u naše ime u ime ARMIJE ZVEZDINIH NAVIJAČA sledeći put će govoriti u svoje ime ovo ne zaboravljamo jedno je kada iskažeš lično neko nezadovoljstvo na to svako ima pravo a nešto drugo je kada neko govori a krije se iza našeg imena iza naše reputacije iza naše snage e zbog toga će biti dočekan onako kako i zaslužuje sledeći put neće tako govoriti mislim da će Autokomandu zapbilaziti u širokom opsegu obletaće kao kiša oko Beograda zar je moguće da nema hrabrosti da kaže i priča u sopstveno ime pozivamo gospodina da dođe na Marakanu da ga gospodski otprašimo sa Marakane to što je on stranac pa još bolje još glasniji ćemo biti
K

Kraljević Marko

pre 9 dana

Ti možeš da govoriš samo u svoje i u ime šipkaša sa severa. U ime pravih zvezdaša nikako.
H

Hvala ti Miloje

pre 9 dana

....sto si stavio🔒na jsd i puna podrska za tebe sa Severa!
D

Dexaman

pre 9 dana

Milojević pokušava da oda utisak fer i poštenog čoveka. Možda to i jeste. Ali, itekako ima istine u toj izjavi...Mnogi pravi, objektivni navijači Zvezde nisu zadovoljni načinom na koji klub pobedjuje i osvaja bodove i titule!!! Generalno, nema veze sa Partizanom i suđenjem u prošlom derbiju, ljudi moji u našem fudbalu se preti i namešta u beton ligama, a možete misliti kako je ovde gde je veliki interes i velika lova...Zaista je sumorno u našem fudbalu, a Zvezda kao večiti prvak snosi najviše odgovornosti za to stanje! Naravno, mislim na ljude koji vode klub. Zvezda je veliko ime i van granica naše zemlje, mnogo veće od Partizana, nedopustivo je da nam se svet smeje. I zapamtite, pošto bi mnogi ovde satrli Partizan, nema prave Zvezde bez Partizana! Može samozvani doktor da tvrdi da nije tako i da obmanjuje ljude, ali nije u pravu...Proći će I njegovo...
m

mrss

pre 9 dana

evo ti objektivni i pravi navijači zvezde večeras placu
E

Efes pivo

pre 9 dana

@Dexaman Samo nek ste vi opet izgubili i 4-tu duplu krunu i 7-mu titulu za redom u FK,i nek ste izgubili Kup i ispali iz EL zato sto smo Pustili Efes, to je najbitnije!
N

Nibububu

pre 9 dana

Bečiti prvak Zvezda! To volim, sine!
B

Bukvalno brate

pre 9 dana

slusas laznog Klark Kenta sta prica i vidis da je to ta ista matrica kao Aljek Vuiçiqi!
J

Jel "posteni"

pre 9 dana

Pa evo jedva cekamo da dodje UEFA i te strane sudije i da poklope vas "postene" grobare sa sve Duljajem i kompanijom! Budite srećni ako vas ta UEFA ne zatvori grobosu!
U

Ububuh7

pre 9 dana

Pa tebi se trener preziva Duljaj, sine?! Pomoćni Nagy!
D

Doktor za fudbal

pre 9 dana

CESTITAM Z.TERZICU 4-TU DUPLU KRUNU I 7-MU TITULU ZA REDOM!👏
9

999

pre 9 dana

Alooo druzeee taj Fedja te izbacio u dvomecu sa amaterskom ekipom Veleza protiv AEK-a.. Izgleda da te ta bruka i dalje boli, pa pominjes totalno nebitne stvari.. Cuj on ce odrediti sta ce neko pricati po nekim emisijama i sl.. Najbolje da vlada jednoumlje i da svi misle kao vi.
R

Reder8

pre 9 dana

Da si gledao konferenciju znao bi sta je bilo... Nije on spominjao, vec su ga pitali...
A

Alex20

pre 9 dana

Jel se secas kako je Miloje ugasio sa Cukom veliki dominatni partizan u tole vreme u finalu kupa,ne a?😂😂😂
l

lupetass

pre 9 dana

amaterskom ekipom? koliko ti pojma nemas a Aek je inace mnogo jak tad bio
9

999

pre 9 dana

Pa sta ti mislis sta je veca bruka, izgubiti kao Partizsn od Cuke ili kao AEK od Veleza iz mostarskog sela po imenu "Vrapčići"?😂😂 Plus to je bio kup, jedna utakmica gde se moze svasta desiti, pa cak i popiti petarda kuci od Borac Cacka, ali ispasti u dvomecu AEK - Velez, to moras biti bas kvalitet. Druga stvar, eto nek se zamjenu njih dvojica, daj ovom Fedji nek vodi Zvezdu, mislis da necete biti prvi? Naravno da hocete... Daj Milojevicu Radnicki Kg, mislis da bi bili 4.? Naravno da ne bi.. Vidis i sam razliku.
9

999

pre 9 dana

Pa jel nije amaterska ekipa? Nadji strucnjace gde igrsju sad ti momci u najboljim godinama😂 Tandem napadaca jedan u Surdulici drugi u Jedinstvu iz Bijelog Polja majko moja hahahah.. Eno Cosic igra u Kragujevcu.. dvojica ili trojica u Zeljeznicaru koji ispada iz amaterske Bosanske lige😂😂 jos nisu igrali na svom stadionu haha. A sto sw tice Aeka, bio je jak naravno. Pogledaj da su sad prvi, pa uporedi koliko je i tad igraca igralo za njih. Vidis koliko ga to pecka, cak se vise prica o Kragujevcu nego o njemu i tituli, sve splasnulo jer na sve strane ljudi izlaze i govore koliko im se navlaci.
B

Bubuh7h

pre 9 dana

Pusti Aeke, Veleže i ostale.Sine 2:0.Mani mi presova, zavera, saopštenja, urgentnih centara, bubrega, majica...Ovaj je premazan i pokvaren.Preporučuje se vama jer zns da kod nas ne može ni ko baba sera...A i pristajao bi vam!
A

Alex20

pre 9 dana

Da bre opste poznato Banovo brdo uzima kup Partizanu,ne nije sramota,ali je ovo veca sramota Aeka od Veleza,ono cinjenica Aek je veci klub od vas mozda zato ti tako rezonujes.A ti znas koji bi bio Milojevic sa Radnickim?Vase grobarske iskompleksirane projekcije mogu samo vama biti zanimljive,sve da je Milojevic diletant on je vas u to vase zlatno vreme nadigrao i napravio cudo,uzeo kup u nemogucim uslovima,pa ti pisi za njega sta hoces,a vidim da vas bas pogadja i smeta taj covek😀
D

DS1989

pre 9 dana

Sledeci put im dati 7,8 posto mu je 5 izgleda malo...
p

pa

pre 9 dana

i ja kao zvezdas bi isto rekao kao trener radnickog. jer zvezda ima 5x jaci tim ne treba zvezdi pomoc sudija
l

lazovu

pre 9 dana

ti nisi navijac zvezde
l

lazovu

pre 9 dana

ti nisi navijac zvezde
g

guknii

pre 9 dana

a gde je bila pomoc sudija protiv radnickog gde to tacno?
p

pedja986

pre 9 dana

ne dirajte mezimicu...jedva cekamo evropu da pokazu opet kvalitet.
n

nord

pre 9 dana

Opet Nordsjeland ili kako se vec zovu?
A

Alex20

pre 9 dana

Tako je Miloje,dosta si cutao pajacima i bezveznjakovica pogotovo tom Fedji,mozda bi mogao da zameni Duljaja na klupi😀,da se uklopi idealno u tu bolestiju.
J

Jedne noći, jedne zore rane

pre 9 dana

Polako, svi ćete biti uhapšeni i skinuti sa budžeta Srbije, i raskantani prodajom imovine za bar ikakav povrat sredstava uz zapelnu imovine stečene zaduživanjem preko grbe naroda iz obe sekte u paketu.
A

Alex20

pre 9 dana

jedne noci jedne zore@ ti mozes samo ustimaaaaaa!!!
O

Ostojicaa

pre 9 dana

Trpaj nedaj, ajmo sad plakanje zenturace
C

Cccc

pre 9 dana

Miloje svaka čast svako dobije odgovor kakav zaslužuje, neka si mu zatvorio žvalje. Sledeću utakmicu ih samleti i dati im 5-6 komada pa neka i dalje priča. A nas boli ona stvar šta pričaju turci i Hrvati za nas i o nama oni nikad u našim redovima biti nece.
s

serif nedaje

pre 9 dana

bravo Miloje gospodine, kako je lepo objasnio Gospodin sve, pa gospodski pomenuo velike klubove Partizan i Vojvodinu i da stranac kad dodje treba da postuje ko mu je omogucio da se bori za Evropu bravo Gospodine!
C

CZV FAN

pre 9 dana

Pre svih tih je CRVENA ZVEZDA ne zaboravi koja je SVETSKI i EVROPSKI ŠAMPION! A ta ZVEZDA je omogućila sve da ti klubovi pored Zvezde igraju EVROPU! Da kle NAJVEĆI KLUB CRVENA ZVEZDA,pa onda idu veliki ali svakako manji klubovi Partizan i Vojvodina!
c

cv

pre 9 dana

vidi miloja što preti ju ju koja sramota od trenera
N

Nadj

pre 9 dana

Leti Duljaj alealeale
M

Ma

pre 9 dana

Fedja nije upućen da treba da igra po vasim pravilima, ne moj da mu zameri toliko.
O

Orao

pre 9 dana

Ovaj lik je stvarno istripovan do bola. Pa covece dragi, razumes da jedino u Srbiji mozes da uzmes titulu? Ti si trener, nisi Coza Nostra.
-

-10

pre 9 dana

Jedino u Ligi Sampiona moze da pobedi Liverpul! Sram ga bilo!
J

Jbuvyvy

pre 9 dana

Vas satire gde vas vidi! Ali satire!
M

Motley

pre 9 dana

Imas 15 stranaca, 4 srpska igraca su samo igrali i svi preko 30 godina
T

Tuneki

pre 9 dana

Boli Velez
@

@tun

pre 9 dana

I tebe 7. godina bez titule... i to bas jako!
G

Grobar darjan

pre 9 dana

EVO GA DARJAN KRENUO DA PLJUJE OPET PO MILOJU CCC...
K

Kraljević Marko

pre 9 dana

Ti si bio i ostao bunkeraš. Ovo je fudbal koje se igrao u prošlom veku. Umesto da dotučeš jadne partizane ti uvodiš štopera umesto krila da se odbraniš. Autobus je za tebe a ne fudbal.
J

Jos

pre 9 dana

Uvek ne moze da prezali sto ga Feđa pobedio sa Velezom.
N

NULA SUPERMEN....

pre 9 dana

ZAŠTO DA POBEDE RAČUNA ŠTA PRIČA?!?! ŠTA NIKO NE SME DA PRIČA O KRIMINALU KOJU SE SPROVODI....SRAM TE BILO U ČEMU UČESTVUJEŠ I JOŠ SI BAHAT I KAŽEŠ, NEMOJ DA NEKO NEŠTO LOŠE PRIČA O ZVEZDI.
e

ej napaceni

pre 9 dana

kriminal ti u glavi
b

banence

pre 9 dana

MI PRICAMO NESTO O MILOJU I ZVEZDI,A 7 GODINA TITULE VIDELI NISMO A LS PREKO 20 GODINA,BRUKA.
s

spckmtrinu

pre 9 dana

Ko je bre taj geak iz Kragujevca da priča o Zvezdi? Jel osvojio nešto pa da bude kompetentan da komentariše? Poleteo je batica mnogo, stvara euforiju a rezultata nigde. Ima sreće u par kola i to je to, oni Evropu neće videti dok je ovaj tu.
O

Orthodox celt

pre 9 dana

Sine, nepismen si
Z

Zn

pre 9 dana

Zato sto svaka ta ekipa dodje u Beograd i parkira autobus i kad gubi i 2:0 i 3:0 i sta im nije jasno? Posed lopte neverovatan u razlici, eto i prosli derbi Partizan se recimo bunio, posed lopte u drugom poluvremenu 87:13!!!!, pa sta se bunite, sta je trebalo da osvojite sa 13% posedom lopte? Pobedu? Nereseno? Dobro je da Miloje ne cuti kao pre i da odgovori svakom od Lazetica, Dudica i ostalih “strucnjaka”
K

Kraljević Marko

pre 9 dana

Pa vi partizani ste bili i ostali najveći kriminalci.
J

Jbubub

pre 9 dana

Jbs to sine ko je reko js sam reko ko? 2:0 to tebe muči..m
m

matoriii

pre 9 dana

previse klub cuti na medijsku hajku iz jsd
p

prosto

pre 9 dana

Kao prvo taj Zoran, tkz navijac zvezde, nije rekao da je razočaran zbog sudija,nego jer misli zvezda ima 3x bolji tim od partizana pa je razočaran jer nismo lakše dobili a taj Fedja se nadovezao iz ko zna kakvih razloga valjda da bi se uvukao iskompleksiranom Popu, kasnije je pokusao da se izvuce