Miloš Milojević (©Starsport)
Miloš Milojević (©Starsport)

Miloš Milojević: Fali nam završnica, golovi su promenili sliku, ne i raspoloženje

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.09.22. | 18:21

Trener Crvene zvezde zadovoljan samo prolazom u naerednu rundu Kupa Srbije

Mučila se Crvena zvezda u Šapcu, ali je izbegla Partizanov scenario iz Sremske Mitrovice. Nije dopustila Mačvi da u gradu na Savi napravi senzaciju kakvu je već jednom priredila – pre četiri godine kada je na penale eliminisala crveno-bele.

Nemanja Milunović i rezervista Kings Kangva prekratili su patnju branioca duple krune, golovima u drugom poluvremenu su poslali Crvenu zvezdu u narednu fazu najmasovnijeg takmičenja i delimično promenili sliku.

Izabrane vesti

Miloš Milojević posle reprezentativnne pauze nije imao previše razloga za zadovoljstvo, Zvezda nije drastično popravila igru i lako došla do pobede, raduje ga samo – rezultat.

Zadovoljan sam rezultatom, prošli smo u narednu rundu Kupa Srbije. Zbog toga sam zadovoljan, ali morali smo ranije da otvorimo utakmicu golom, kao i da postignemo drugi. To bi nam omogućilo da budemo rasterećeniji, da igramo lepršavije. Kada je samo 1:0 igrači su pasivniji”, rekao je trener Crvene zvezde za Arenu sport posle prolaza:

Videli ste, došli su do prve dobre prilike u završnici i sve je moglo da se promeni. Fali nam završnica. Drugi gol je došao kasnije nego što smo se nadali, promenio je sliku, ali ne i raspoloženje”, zaključio je Miloš Milojević.

Uprkos porazu i ispadanju nije razočaran Ivan Kurtušić, strateg Mačve, jer su njegovi izabranici bili u igri do samog kraja, mogli su čak i da postignu gol u finišu i kreiraju dramatičnu završnicu u Šapcu.

Nemam šta da zamerim igračima, treba da im čestitam. Zvezda je veliki protivnik, pružili smo joj dostojan otpor. Drugi gol je bio posledica pada koncentracije i iscrpljenosti, ništa drugo. Čestitam Zvezdi na prolazu i mojim momcima. Ovo je utakmica koju će, videli su da mogu da igraju i budu ravnopravni sa protivnikom kakav je Zvezda”, podvukao je Ivan Kurtušić.



tagovi

FK Crvena zvezdaMačva ŠabacKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara