Savo Milošević
Savo Milošević

Milošević: Krajnje nebitan poraz

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 21:15

Trener Partizana ishvalio Sejdubu Sumu i otkrio zašto se odrekao velikog broja fudbalera iz prošle sezone

Poprilično je miran Savo Milošević posle premijernog poraza od Budućnosti (1:0) na letnjim pripremama, veruje da nema mesta panici i podvlači da je želeo da testira sve fudbalere u prvoj prijateljskoj proveri.
"Hteli smo dobar trening i momci su sve ispoštovali. Mi smo tek u petom danu rada, a četvrti dan smo trenirali dva puta. Moja greška je što smo u ovo vreme zakazali meč i preuzimam je na sebe. Igrači su radili fenomenalno, rezultat mi je sad krajnje nebitan. Videli ste da je bilo dosta mladih. Biće da pravdam nešto, ali ovo je trening meč. Bilo je potrebno da vidimo na kom smo nivou u ovoj utakmici. Rekao sam da ćemo deset dana raditi na snazi i fizičkom aspektu", podvukao je Milošević.

Povratnik Sejduba Suma je odigrao 45 minuta i pogodio prečku...
"Suma je na treninzima radio fenomenalno, ljudi ovde kažu da nije nikada bolje trenirao. Volju ima, neću komentarisati, teške su noge, rekao sam da će biti pakao na početku. Lakčević je igrao dobro, ovo mu je prvi meč, Fića Stevanović je bio dobar, vidi se raskoš talenta. Igra kao zreo, ako moram da kažem."

Izabrane vesti

Uz potvrdu da iskusni štoper Bojan Ostojić sigurno ostaje u Humskoj i sledeće sezone, Milošević je na kraju objasnio i zašto se odrekao velikog broja fudbalera koji su precrtani pred pripreme.
"To sam uradio na osnovu onoga što sam video u tri ili četiri meseca. Nema mesta emocijama i simpatijama, isključivo iz profesionalnih razloga. Sve momke volim, ono što je moja filozofija, jeste da se odlučujem za profil igrača koji može da ispuni ono što želim", zaključio je Savo Milošević.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara