Milošević: Spremni smo za utakmicu sezone! Ako publika ne dođe, ne znam kada će...

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 22:03

„Ono što mogu da obećam sa svoje strane jeste da će ekipa dati maksimum na terenu u ovom meču“, rekao je strateg Parnog valjka

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je pomakom u igri koji je njegova ekipa napravila u odnosu na protekli period i veruje da će nastaviti da napreduje u tom segmentu.

Crno-beli su večeras lagano izašli na kraj sa Čukaričkim (3:0), pa puni samopouzdanja dočekuju prvi meč polufinala Kupa Srbije (sreda 18.00).
"Bitna pobeda za nas, bilo je jako važno da se u plej-ofu počne kako treba, jer namu u sredu dolazi kup. Ovo će nam vratiti samopouzdanje i mir u radu koji nam je neophodan da bismo pripremili za utakmicu sezone, a to je predstojeći meč sa Radničkim. Poboljšali smo neke stvari, ali Čukarički nije bio na nivou od pre 10 dana. Ovo nam je dobro za rasterećenje, ali ne smemo da poletimo posle jedne utakmice, jer nam nedostaje kontinuitet", rekao je Milošević.

Izabrane vesti

Kup je prioritet za Parni valjak.
"Verujemo da ćemo ući u finale kupa, čeka nas devet mečeva u nešto više od mesec dana. Ovo je mali korak, veliki posao je pred nama. Sačuvali smo nekoliko igrača, pre svega Tošića, koji je imao problema sa preponama".

Crvena zvezda je slavljem nad Nišlijama došla nadomak nove šampionske titule.
"Očekivao sam pobedu Crvene zvezde, danas je u velikoj meri odlučeno prvenstvo, ali ne treba prejudicirati, pošto ima još da se igra".

Nišlije su imale nešto težeg protivnika pred polufinale kupa. Da li to nešto menja?
"I mi smo danas imali utakmicu... Apsolutno verujem da možemo da pobedimo u tom meču, danas je bila bolja situacija na terenu, a verujem da će biti još bolje iz utakmice u utakmicu. Važno je da igrači budz svesni da će biti teško, samo tako možeš da budeš spreman. Ali, oni to znaju, s obzirom da smo se već sastajali sa Nišlijama".

Crno-beli se nadaju da će podrška u narednom meču sa tribina biti velika.
"Već sam rekao da moramo da zaslužimo da se publika vrati na stadion. Ne znam koliko će ljudi se odazvati mom pozivu, ali je više nego jasno da je u sredu najbitnija utakmica u sezoni. Ako ne dođu sad, ne znam kada će... Ono što mogu da obećam sa svoje strane jeste da će ekipa dati maksimum na terenu u ovom meču", zaključio je Milošević.

Foto: Star Sport


tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara