Milošević: U Niš po pobedu i u izmenjenom sastavu

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.19. | 13:55

Trener crno-belih najavio poštede zbog umora i mogućih kartona

Novi duel Radničkog i Partizana, drugi u trilogiji, ovog puta prvenstveni i to u Nišu. Pre tri dana crno-beli su slavili u Humskoj u prvom meču polufinala Kupa Srbije (1:0), a sada će se igrati za bodove na Čairu. Trener Partizana Savo Milošević očekuje dosta drugačiju utakmicu u nedelju (18.30), ali se nada da će ishod biti isti.

Iako je Parni valjak ostao bez šansi da osvoji titulu, pa teško da može da stigne i do drugog mesta, imperativ pobeđivanja u Superligi ostaje na snazi.
Nastavlja se ovaj ubitačni ritam sreda-nedelja otkako sam došao. Predstojeća utakmica će biti potpuno drugačija u odnosu na onu u Kupu, ali to ne umanjuje njenu važnost, jer nam je i liga bitna, cilj nam je da što pre osiguramo mesto koje vodi u Ligu Evrope. Još jedna teška utakmica, tako se namestilo, da ide sve teža za težom“, rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Izabrane vesti

Šef struke crno-belih je najavio i dosta promena u sastavu.
Biće dosta izmena u odnosu na Kup. Stojković i Miletić imaju kartone, a želimo i da predupredimo neke potencijalne probleme sa opomenama. Neke igrače ćemo i da odmorimo, ali izvešćemo na teren sastav koji može da osvoji tri boda“.

Milošević je poručio da je zadovoljan kako ekipa napreduje pod njegovim vođstvom.
Ekipa izgleda dosta bolje, ali bitno je da ne pravimo korake unazad. Novi pad bi, posle svega, mogao da bude jako nezgodan za nas. Pod opterećenjem smo i u prvenstvu i u kupu, ali ne smemo da krenemo da padamo“.

Otkrio je i Savo Milošević gde ekipa ima najviše prostora za napredak.
Moramo da popravimo naš dolazak u završnicu. Sam ulazak u šesnaesterac i završni pas nisu kakvi bih voleo da budu. Popravili smo broj dolazaka u završnicu, skratili smo distancu između linija, poboljšali agresiju... Dosta su nam doneli i prekidi, ali smatram da možemo više toga da učinimo iz igre“, ocenio je Savo Milošević.

Meč u Nišu sudiće Bojan Nikolić, čijim izborom u Humskoj nisu oduševljeni, jer su se više puta žalili na neke ranije njegove odluke.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara