Milutin Sredojević kroti Blek Leopardse

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.19. | 15:37

Naš trener je nikada bliži osvajanju šampionata Južne Afrike... Danas treba da uštopa prvog strelca lige, Mvapea Musondu, osveti se za poraz u kup takmičenju, ali i da zgrabi sve bodove

Danas grmi Milutin Mića Sredojević! Njegovi Orlando Pajratsi spremni su da napadnu titulu, koja im je prošle sezone izmakla. Ovoga puta se čini da to naš stručnjak sa skorom od tri titule u Ugandi, četiri u Etiopiji i jednom u Sudanu neće dozvoliti. Blek Leopardsi su mu na ziceru, pa Mićin tim od njih pokušava da od njih napravi male mace, kao osvetu za poraz u penal lutriji šesnaestine finala Kupa Južne Afrike.

Pajratsi su sada ozbiljni, preozbiljni kandidati za titulu, jer na svom kontu imaju 44 boda, odnosno izjednačeni su s Mamelodijem koji je drugi. Inače, orlando je odigrao za X sa istim tim Mamelodijem u pretprošlom kolu, pa zatim s minimalcem tukli trećeplasirani Bidvest. Pošto su Blek Leopardsi tek 12. na tabeli, deluje da Orlando ne da treba, nego da mora da dođe do pune gozbe, odnosno svih bodova.

Izabrane vesti

Ipak, oprez Mvape Musonda je u redovima Blek Leoparsa, što znači da gosti imaju prvog strelca lige. Kako Miliutin Sredojević, misli da mu doaka? E, pa verovatno činjenicom, odnosno učinkom druge po redu najbolje odbrane lige. Sačuvati se od Musaonde, to je za sada za njega najvažnije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:30 3807 JAF 1 Orlando Pirates - Black Leopards ki 1 1,55
Ukupna kvota1,55

Južna Afrika 1 – 26. kolo
19.30: (1,60) Orlando Pajrats (3,60) Blek Leopards (6,25)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: MN Press


tagovi

Južna Afrika 1Milutin Sredojevićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara