Džengiz Under (©Reuters)
Džengiz Under (©Reuters)

Mini-tranfer bomba na Ostrvu: Čengiz Under na pragu Lestera

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.09.20. | 16:59

Lisice blizu drugog velikog transfera

Lester je kao cilj zacrtao dovođenje desnog krila i ozbiljno radi na njegovoj realizaciji. Kako je Barselona odbila ponudu za Trinkaa, Lisice su se okrenuele Rominom Džengizu Underu. Od transfer eksperata Đanluke di Marcija i Fabricija Romana stižu nam informacije koje plasira i Skaj Italia, a to je da je turski reprezentativac spreman za selidbu na King Pauer stadion. Klubovi su pronašli zajednički jezik – jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom, a kao cifre se nezvanično navode 3.000.000 evra odmah i još 25.000.000 kroz godinu dana.

Krilni fudbaler se prethodne seone ozbiljno dovodio u vezu sa Evertonom, a Roma je tada tražila 25.000.000 evra. Deluje da se prohtevi nisu mnogo promenili, ali je šampion Engleske spreman da toliko plati ojačanje desnog boka, mesta gde je relativno deficitaran. Brendan Rodžers na toj poziciji forsira Ajosea Pereza, a Rašida Gezala i Fusenija Dijabatea ne vidi kao ozbiljne alternative, kao ni Marka Olbrajtona koji nije klasično krilo, već više desni vezni.

Izabrane vesti

Momak koji ima 21 nastup i šest golova za selekciju Turske nije se naigrao u Romi u prethodnih godinu dana. Upisao je 18 prvenstvenih nastupa, ali svega 873 minuta i tri gola. Kako talenat 23-godišnjeg Turčina ne bi spavao, Vučica je odlučila da napravi potez koji će zadovoljiti obe strane. Đalorosi imaju pune ruke posla pošto dogovaraju lične uslove sa Arkadijušom Milikom kako bi pustila Edina Džeka u Juventus, dok je pred vratima Olimpika i Matija de Šiljo.

Lesteru će Under biti drugo pojačanje ovog leta – prethodno je za 24.000.000 evra iz Atalante doveden desni bek Timoti Kastanj koji na već na debiju uspeo da se upiše u strelce.



tagovi

Džengiz UnderLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara